Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yatırımsız Bonus TATUBET | 25₺ DENEME BONUSU

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sponsor olmasa küfür ü basacam bu siteyede admine falan ayıp olmasın

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Valla aga çekim yapana haraç kesmek seninki :D 3dür kırmadım attım ama sende sınırsız para var zannediyon :D
3 mü :rolleyes: yok be 1 ben attım 2 sen Attın diye hatırlıyorum. Haraç kesmek mi haşa bana yakışmaz. Ben kazananlardan ve nazimin geçtiği kişilerden istiyorum. Kazanirsamda onlara atarım bunu en iyi senin bilmen lazım.

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
3 mü :rolleyes: yok be 1 ben attım 2 sen Attın diye hatırlıyorum. Haraç kesmek mi haşa bana yakışmaz. Ben kazananlardan ve nazimin geçtiği kişilerden istiyorum. Kazanirsamda onlara atarım bunu en iyi senin bilmen lazım.
Valla aga ben peş peşee 3 kere gönderdim sana senin yaş ilerledikçe hafızada gidiyo neyse önemli değil kimseyle para alışverişim yok artık :D

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Valla aga ben peş peşee 3 kere gönderdim sana senin yaş ilerledikçe hafızada gidiyo neyse önemli değil kimseyle para alışverişim yok artık :D
Sıkıntı yok.zaten Ben kazanirsam bana yardımcı olanlara onlar talep etmeden dagitim icin konu açmayı düşünürüm. Tabi adam akıllı kazanirsam

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap