Ben yatar bugün kendime izin verdim 10 da işe gidecem ama maaşımdan kesecem???bi ben öpemedim sen beni öptün
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben yatar bugün kendime izin verdim 10 da işe gidecem ama maaşımdan kesecem???bi ben öpemedim sen beni öptün
50+30=80 +2 lahmacun = 100Eminmisin ?
Alırsın???50+30=80 +2 lahmacun = 100
dükkan senin takıl kafana göreBen yatar bugün kendime izin verdim 10 da işe gidecem ama maaşımdan kesecem???
Vereni skim??50+30=80 +2 lahmacun = 100
İş disiplini?dükkan senin takıl kafana göre
Vereni skim??
Para para para para para para para para para para para para para para para para para para ?????????Ben yatar bugün kendime izin verdim 10 da işe gidecem ama maaşımdan kesecem???
@kadircan4747 uyanınca ara beniPara para para para para para para para para para para para para para para para para para ?????????
Bende arayim mi@kadircan4747 uyanınca ara beni
Sebep???@kadircan4747 uyanınca ara beni
Telim kapalı bozuldu????@kadircan4747 uyanınca ara beni
Ara numaran kaybolmuş zaten diğer eski tel de kalmışBende arayim mi
Adres verecem oraya git para verecekler sanaSebep???
Yemez sktirecen beni a koyim?bi böbrek kalmış?Adres verecem oraya git para verecekler sana
Sen anlaş ben gelir veririm böbreğiYemez sktirecen beni a koyim?bi böbrek kalmış?
Eşşekker ???Sen anlaş ben gelir veririm böbreği
burası olum ? bak bakalım ılk 10 a 1k mesaj ustu?@Vortex ilk 10 da varmi bak bakalim veled sayi saymasini bilmiyosun daha
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!