Daha fazla ağlama koçum git saga sola selfieli kimlik at para için ???@Vortex ilk 10 da varmi bak bakalim veled sayi saymasini bilmiyosun daha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha fazla ağlama koçum git saga sola selfieli kimlik at para için ???@Vortex ilk 10 da varmi bak bakalim veled sayi saymasini bilmiyosun daha
Adam takip etmemis adama kaynak yaptin aldin oyle bisey varmi ** bizde yapak transfer edek adaletsiz liste yapmasino cok iyi biliyosun ama cocuksun daha ogretirim sana zamanla ukala olmayi birak kafani calistir kafa varsa tabi sende oda muallak hadi bak isine bakDaha fazla ağlama koçum git saga sola selfieli kimlik at para için ???
Dostum şu çekilişlerde çıkardığın sorunlara son verecek misin artık?@Vortex ilk 10 da varmi bak bakalim veled sayi saymasini bilmiyosun daha
Sen ya körsün ya avel ?Adam takip etmemis adama kaynak yaptin aldin oyle bisey varmi ** bizde yapak transfer edek adaletsiz liste yapmasino cok iyi biliyosun ama cocuksun daha ogretirim sana zamanla ukala olmayi birak kafani calistir kafa varsa tabi sende oda muallak hadi bak isine bak
Sıkıntılı arkadaşDostum şu çekilişlerde çıkardığın sorunlara son verecek misin artık?
Sende kafa olsa saga sola kimlik atmazsın???Adam takip etmemis adama kaynak yaptin aldin oyle bisey varmi ** bizde yapak transfer edek adaletsiz liste yapmasino cok iyi biliyosun ama cocuksun daha ogretirim sana zamanla ukala olmayi birak kafani calistir kafa varsa tabi sende oda muallak hadi bak isine bak
Dost bi gel hele???Dostum şu çekilişlerde çıkardığın sorunlara son verecek misin artık?
Kaç??Dost bi gel hele???
Aga adamlar dost torpil kaynak yapiyoDostum şu çekilişlerde çıkardığın sorunlara son verecek misin artık?
es etme ???
kanıt at bos bos konusma ?Aga adamlar dost torpil kaynak yapiyo
Safak 3???Ne oluyu MKE
YawwSafak 3???
Takipteyim geldin mi zart peşindeyim????
Az önce @eydolu4731 aradı kahveyi döktüm ***???
Acaip fırmala inbe??Az önce @eydolu4731 aradı kahveyi döktüm ***???
Az önce Atlas’a cekim paylaş ver dedim dünyayı cekmişsin hala 30 tl peşindesin dedi???
Yetmezzz diyeydinnnAz önce Atlas’a cekim paylaş ver dedim dünyayı cekmişsin hala 30 tl peşindesin dedi???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!