İlk 7 beğeni ve dagitim yapan uyelere dedim ama @Saulalvarez @hayro45 @Ahmetisikli0996 dagitim yaptiniz mi siz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yaptımİlk 7 beğeni ve dagitim yapan uyelere dedim ama @Saulalvarez @hayro45 @Ahmetisikli0996 dagitim yaptiniz mi siz?
Ben yaptım abi ?İlk 7 beğeni ve dagitim yapan uyelere dedim ama @Saulalvarez @hayro45 @Ahmetisikli0996 dagitim yaptiniz mi siz?
Nasip olmadi para ttutturup dagitim yapmak su siralar sana kalmış istersen al listeye kardeşim önemi yokİlk 7 beğeni ve dagitim yapan uyelere dedim ama @Saulalvarez @hayro45 @Ahmetisikli0996 dagitim yaptiniz mi siz?
Link yolla kankamyaptım
maalesefİlk 7 beğeni ve dagitim yapan uyelere dedim ama @Saulalvarez @hayro45 @Ahmetisikli0996 dagitim yaptiniz mi siz?
Sen aklımdasın.Nasip olmadi para ttutturup dagitim yapmak su siralar sana kalmış istersen al listeye kardeşim önemi yok
Eyvallah sağolasınSen aklımdasın.
dagıtım yap artık bıtırdın forumu?maalesef
Hesaplarıma gore ben tam7. Yim sanirim dagitim yapmadilarsa??Link yolla kankam
Kötü bir şekilde değilse sorun yokSen aklımdasın.
İyi yöndeKötü bir şekilde değilse sorun yok
Dağıtım yoksa listeye ekleme yapılmaz ?????? kalanlardan çekilir ????Hesaplarıma gore ben tam7. Yim sanirim dagitim yapmadilarsa??
Ben yaptım babayiğit gerçi mesajlarıma bakmıyorsun ?? parayı buldun tabiİlk 7 beğeni ve dagitim yapan uyelere dedim ama @Saulalvarez @hayro45 @Ahmetisikli0996 dagitim yaptiniz mi siz?
daha dağıtım yapacak seviyeye gelemedik dostdagıtım yap artık bıtırdın forumu?
Gol lazım olunca haber ver ben buralardayım ???İyi yönde
3 cizgiye tıkla orda konularım yazıyor konu actiysan direk orada cikarkonuyu bulamıyorum
Allah razi olsunİyi yönde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!