Yok be İbrahim Tatlıses söylüyor ya ondan alıntı yapayım dedim yıldız Tilbe yeLa sakin ol
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok be İbrahim Tatlıses söylüyor ya ondan alıntı yapayım dedim yıldız Tilbe yeLa sakin ol
Tm sen ac o zaman ?Su tirana atsinda bir etkinlik de ben acicam @dodoyazyeter kaybolma bir yere
Yildiz tilbe ye alinti yapmak migYok be İbrahim Tatlıses söylüyor ya ondan alıntı yapayım dedim yıldız Tilbe ye
BurdayızSu tirana atsinda bir etkinlik de ben acicam @dodoyazyeter kaybolma bir yere
ne yokum??Şike var bana çıkmamış
Ah ins bir sonrakine canim ben oylesine katildim rol bitsin diye ?Yüzde 50 fena bir istatislik değil
Bu soru omur boyu devam edecek ??Ge
ne yokum??
@trefector12 4731 eklesen bana çıkacaktı ??
Niyeki katıl tutanmi oluyorGe
ne yokum??
18 olduğunu herkes anlamıştır yanlış yazdık. @trefector12 yazdılar mi
yazdilar kanka18 olduğunu herkes anlamıştır yanlış yazdık. @trefector12 yazdılar mi
TeşekkürlerPayfixe attim gecsin oduller gonderilecek
Mola dışarı çıkacam. Eczaneye gidecem.Kanka rol accanmi ona gore aciyim ben sen dinlen az
Tmm kanka arkadaşlar ödül alınca konuyu kilitlet sana zahmet benim işim var. @Rooster toplamda 85 yollandı. İki kişi 27 kazandı.Payfixe attim gecsin oduller gonderilecek
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!