Ödül geldi teşekkürler @trefector12 @tungabey
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Messinde top o acabilirmis onu b3kliom@dodoyazyeter seri aç haydi
Dağıtım listesine ekleme yapılacakTmm kanka arkadaşlar ödül alınca konuyu kilitlet sana zahmet benim işim var. @Rooster toplamda 85 yollandı. İki kişi 27 kazandı.
Bana gelmez o topMessinde top o acabilirmis onu b3kliom
Tebrikler kesene bereket şansın döndü ❤Tmm kanka arkadaşlar ödül alınca konuyu kilitlet sana zahmet benim işim var. @Rooster toplamda 85 yollandı. İki kişi 27 kazandı.
Yatti kanka la atmadi ******** 600u yedi **Messinde top o acabilirmis onu b3kliom
Hay ** ?Yatti kanka la atmadi ******** 600u yedi **
Aynen öyle. ?Tebrikler kesene bereket şansın döndü ❤
Geçmiş olsun dostumYatti kanka la atmadi ******** 600u yedi **
Neguzel Şansın dönmüş banada birşeyler dönderAynen öyle. ?
Keser döner sap döner gün gelir devran döner .bana da 2 kişilik double dönerNeguzel Şansın dönmüş banada birşeyler dönder
Nesine mi kaldı mkee 10 tl atıyon 5 tl kesiyor ***Bana da 10 lira atarmisin nesine ye yatircam
Tungabey e ödül vermek için çok uğraştım ama yanlış hatırlamıyorsam bi veremedim gitti sanırımKeser döner sap döner gün gelir devran döner .bana da 2 kişilik double döner
Aynen alamadım sendenTungabey e ödül vermek için çok uğraştım ama yanlış hatırlamıyorsam bi veremedim gitti sanırım
O da olur ins bana da yollamadin hiç unutma ???Tungabey e ödül vermek için çok uğraştım ama yanlış hatırlamıyorsam bi veremedim gitti sanırım
Nesine mi kaldı mkee 10 tl atıyon 5 tl kesiyor ***
Matik ne oluyorSouguncu bankalar mk 1 tl neylerine yetmiyor bi ara matikten tuttura 20 mi ne yatirdim 5 mi 7 mi ne kesti kendi kendime vay mk dedim hiçbirşey yapmadan o kadar para kesiyorlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!