Keyiflendi çakı yapmaya gitti heral ??@serhat131313 naparsın kardeş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Keyiflendi çakı yapmaya gitti heral ??@serhat131313 naparsın kardeş
Ben diyorum sana çıkayım liwteden çekeyim 25*3 yapalım ???maci bekliyorum 214 olsun sonra bakcaz artik ?? @Rooster buradamisin adminimm
beklıyozmaci bekliyorum 214 olsun sonra bakcaz artik ?? @Rooster buradamisin adminimm
serthat adminler yok anlamıyormusunmaci bekliyorum 214 olsun sonra bakcaz artik ?? @Rooster buradamisin adminimm
o zaman ya ögleye kalir yada bilmiyorum herkes diyor ben cekeyim kac dm geldi napayim bilmiyorum ki ??serthat adminler yok anlamıyormusun
görüntü atamiyorum yoksa cekerdimserhat kendın cekecen reis
La kendin niye cekmiyorsun kopyala yapıştır alt tarafıherkes diyo ben yapayim cekilisi
o zaman ya ögleye kalir yada bilmiyorum herkes diyor ben cekeyim kac dm geldi napayim bilmiyorum ki ??
eniyisi sen yap dostum 20 saniyelik iş Hızlı Çekiliş Yap | Çekiliş Yapherkes diyo ben yapayim cekilisi
o zaman ya ögleye kalir yada bilmiyorum herkes diyor ben cekeyim kac dm geldi napayim bilmiyorum ki ??
Heee sıkıntıgörüntü atamiyorum yoksa cekerdim
dmlere cevap verme buradan çek herkesı memnun edemezsin çek kazanana yolla kardeş ugraşamazsın buradakılerleherkes diyo ben yapayim cekilisi
ya sen çek yada birisine esktradan 25 ver listeye o girmesin o çeksinherkes diyo ben yapayim cekilisi
@serhat131313 ss almaya gerek yok linki atarsın hacieniyisi sen yap dostum 20 saniyelik iş Hızlı Çekiliş Yap | Çekiliş Yap
atamazsan canın sağolsun kımse sana hesap sorucak hali yok inanır herkes bedavadan para dağıtıyorsun takıp şartsız onu mu sorgulucak mıllet? çek sen kendın sorun yokgörüntü atamiyorum yoksa cekerdim
Kardeş Çek kim çıkarsa yaz sorun DEĞİL ogörüntü atamiyorum yoksa cekerdim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!