@serhat131313 sen çek isimleri yaz geç bro
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
cek kazananları yaz dostum artniyet arayan olmazgörüntü atamiyorum yoksa cekerdim
aynen öyle isimlerı yaz buradan cekıyorum de cek gıtsın @serhat131313 kımseye de dmdn cvp verme@serhat131313 sen çık isimleri yaz geç bro
Aynen çek gitsin herkes şansına küssün yanlız çekecegin listeyi soyle tek onu rica edelimtamam ben cekecem o zmaan link atarim göruntü atamam kusura bakmayin
İsimleri yazsan da olurtamam ben cekecem o zmaan link atarim göruntü atamam kusura bakmayin
görüntüye gerek yok çekince aşagıdaki linki atsan yeterlitamam ben cekecem o zmaan link atarim göruntü atamam kusura bakmayin
Beni de alın araya sikisin safları sıkıştırin
Serhat şöyle ağa benim için sorun yokBeni de alın araya sikisin safları sıkıştırin
Tamam kanka çıkanları etkiletsen yeter
kral valla kusura bakma baskasida yazdi ama ilk 10 dedik ayip olur arkadaslaraBeni de alın araya sikisin safları sıkıştırin
Yok sorun yok reiskral valla kusura bakma baskasida yazdi ama ilk 10 dedik ayip olur arkadaslara
Tamam kanka çıkanları etkilerden yeter
kimse yok aşagıdaki linki paylaşÇekiliş Sonuçları - Kazananı Belirle!
www.onlinecekilisyap.com
Kim çıktı isim yaz ağa sorun var bu aralar bunda gözüküyorÇekiliş Sonuçları - Kazananı Belirle!
www.onlinecekilisyap.com
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!