Tefo insan üzülüo ha benim acımdan sıkıntı yok zaten SSK su varNasıl olduğuna bağlı senlik bir şey yoksa çok takma kendi canını sıkarsın başka bir işe yaramaz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tefo insan üzülüo ha benim acımdan sıkıntı yok zaten SSK su varNasıl olduğuna bağlı senlik bir şey yoksa çok takma kendi canını sıkarsın başka bir işe yaramaz.
Benim sektör cok boktan iş kazasına cok müsaitNasıl olduğuna bağlı senlik bir şey yoksa çok takma kendi canını sıkarsın başka bir işe yaramaz.
Tefo insan üzülüo ha benim acımdan sıkıntı yok zaten SSK su var
Kapadım ya teli hatırladın bagırma sesimi duydun demiHarbimi dayi gecmis olsun ya varmi cok sikinti dicemde insallah yoktr
Ne içersen iç bu ay aç gezecen dayı acil 100 dayı acil 70Redbull içiyom ki uykum gelmesin. Şov yapacaz şov
Alev alcak buralar mk ?????Redbull içiyom ki uykum gelmesin. Şov yapacaz şov
Bi ***** olmaz ??Alev alcak buralar mk ?????
Aynen dayi hatirladim varmi cok sikintiKapadım ya teli hatırladın bagırma sesimi duydun demi
VarrAynen dayi hatirladim varmi cok sikinti
geçmiş olsun baya uğraşırsınız dayıBugun @Apranax ile konuşuyoduk işyerinde cocugun eli yandı mal yapıştı ***
Ya ssk var ama özele götürdüm yoksa iş kazası gececek soruşturma zart zırt bi dünya hikayegeçmiş olsun baya uğraşırsınız dayı
aha doğrusu gönderdim ben gitmedimYa ssk var ama özele götürdüm yoksa iş kazası gececek soruşturma zart zırt bi dünya hikaye
Yok ya is kazasi demezse hic bise olmaz ama nerde yandim dicekkigeçmiş olsun baya uğraşırsınız dayı
Özele gönderdimYok ya is kazasi demezse hic bise olmaz ama nerde yandim dicekki
O konuda sıkıntı YokYok ya is kazasi demezse hic bise olmaz ama nerde yandim dicekki
Benimde ustume cam bloklari devrilmisti bilek yamulmustu emniyete felan gitiim polis soruyo noldu diye kapiya vurdum dedim polisin dedig aynen su yalanini yiyim diyemiyonuz dimi is kazasi diye dedi yanimdada patron ?D
aha doğrusu gönderdim ben gitmedim
O konularda rahatım? özel hastane başhekimi kuzen??Benimde ustume cam bloklari devrilmisti bilek yamulmustu emniyete felan gitiim polis soruyo noldu diye kapiya vurdum dedim polisin dedig aynen su yalanini yiyim diyemiyonuz dimi is kazasi diye dedi yanimdada patron ?
Ama bizim patron cahilmis egitim ve arastrma hastahanesine gotrdu direk zaten polisler geldi tutanaklaBenimde ustume cam bloklari devrilmisti bilek yamulmustu emniyete felan gitiim polis soruyo noldu diye kapiya vurdum dedim polisin dedig aynen su yalanini yiyim diyemiyonuz dimi is kazasi diye dedi yanimdada patron ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!