az bile ucuz kurtulmuşsun dayı kol kaptıranlar var valla büyük sıkıntıT
** 1.5sene tedavi gördüm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
az bile ucuz kurtulmuşsun dayı kol kaptıranlar var valla büyük sıkıntıT
** 1.5sene tedavi gördüm
Fırat plastiği duymuşsunduraz bile ucuz kurtulmuşsun dayı kol kaptıranlar var valla büyük sıkıntı
Sahibi kolsuz du nevzat demirin babasıFırat plastiği duymuşsundur
Bende tezgahta et doğrarken zırha elimi kaptırdım parmağın yarısı koptu neredeyse *** dayı söyleyince içim cız etti hatırladım kalender olmayanlar bilmezaz bile ucuz kurtulmuşsun dayı kol kaptıranlar var valla büyük sıkıntı
zamanında bizim komşumuz du 83 veya 84 te kopardı kolu keza Erat un sahibi fikri aynen ama o kurtardıSahibi kolsuz du nevzat demirin babası
12Dedemin emekli maaşına çökecem kaçta yatar bilen var mı?
Tefo parası iyi şükürRiskli diyon da parası iyi mi? Gerçi iyi olsa ne olur sakat işler mk iş kazası maksimum olan işlerden nefret ediyorum.
Ama büyük sermaye lazım 300 500 le olmazTefo parası iyi şükür
parası iyide boku büsürü çok makina bi arıza verde belki 2 hafta yatacak , revizyoncu olcan en temiziTefo parası iyi şükür
Pis işlerin parası da iyi oluyo kurbanda kesilen hayvanların bagirsagini beleşe alıp donduruyolar kokoreçcilere kilosu 40 50 liradan satıyorlar ** ama pis iş işte sıfır sermaye nerdeyseRiskli diyon da parası iyi mi? Gerçi iyi olsa ne olur sakat işler mk iş kazası maksimum olan işlerden nefret ediyorum.
Revizyonda para kalmadıparası iyide boku büsürü çok makina bi arıza verde belki 2 hafta yatacak , revizyoncu olcan en temizi
Benim iş ağır sanayi gecioPis işlerin parası da iyi oluyo kurbanda kesilen hayvanların bagirsagini beleşe alıp donduruyolar kokoreçcilere kilosu 40 50 liradan satıyorlar ** ama pis iş işte sıfır sermaye nerdeyse
dayı gözünü seviyim nasıl kalmadıRevizyonda para kalmadı
Bi çay koyup geliyom tam caylik sohbetdayı gözünü seviyim nasıl kalmadı
Babacım az makineden anlayan revizyona girio eskiden 1 e alıp 15 satardı şimdi 1 alıp 5 e satınca mutlu oluyorlarşdayı gözünü seviyim nasıl kalmadı
Sen kırmayı 500 alıp en fazla 4 e satmıyor muBabacım az makineden anlayan revizyona girio eskiden 1 e alıp 15 satardı şimdi 1 alıp 5 e satınca mutlu oluyorlarş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!