Kanka napıyosun anlamadım@BMW abi baştan diyin 10 dk gelmezse iptal eder teke gömerim betasusda artidayim bazen ödemiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka napıyosun anlamadım@BMW abi baştan diyin 10 dk gelmezse iptal eder teke gömerim betasusda artidayim bazen ödemiyor
çekim vermiş 10 dakikaya ödeme gelmezse çekimi iptal edip basacam diyor tam manyak bu bilo 500 ü köşeye ayır kalanla naparsan yap büyük sözü dinle kasayı atar yatarsan kötü koyar @TÖMBELEKÇİKanka napıyosun anlamadım
Para uyutmaz zararı varsa gözü görmez metoçekim vermiş 10 dakikaya ödeme gelmezse çekimi iptal edip basacam diyor tam manyak bu bilo 500 ü köşeye ayır kalanla naparsan yap büyük sözü dinle kasayı atar yatarsan kötü koyar @TÖMBELEKÇİ
kardeş zararı olmayanmı var bu işte zorla kazanıp basitçe kaybederse üzülür sonraPara uyumaz zararı varsa gözü görmez meto
yüksek yüksek oynarsan yersin tabidün 5 krş yoktu bugün 1 K girdi hesaba baskette yedik bazı dostlara borç verdik şimdi onları bekliyoruz kumar böyle bişey
iptal etmedim bekliyorum metoyüksek yüksek oynarsan yersin tabi
Kasa çok olunca öyle oluyor işte abi 20 lira 30 lira küçük geliyor para oluncayüksek yüksek oynarsan yersin tabi
kardeş beni dinle kasa atmadan oyna 50 şer 100 er kesmiyormu seniiptal etmedim bekliyorum meto
Kardo zaten 300,500 atıyoruz ufak atınca yükselmiyo en baba 2 maç 50,100 Atacan ki yüksek versin tek maça 1.80 orandan bassan 50 TL ye bişey vermiyoryüksek yüksek oynarsan yersin tabi
yok bam güm 800 luk sponsor bile satın alabilirimkardeş beni dinle kasa atmadan oyna 50 şer 100 er kesmiyormu seni
Nasıl layok bam güm 800 luk sponsor bile satın alabilirim
spinNasıl la
Etme yav dur bari kupon yap spin yedirmedikçe vermez
akşam millet bets10 spin dedi furit party 2 mi ne oyunu bende girdim 20 yazıyordu aşagıda 2 tl ye çektim çevirdim 200 falan çıktı.canlı destege falan baglandım. size spin eklenmemiş dedi ücretsiz oyun oynuyormuşum mkyok bam güm 800 luk sponsor bile satın alabilirim
Ona baktım bana da vermemişakşam millet bets10 spin dedi furit party 2 mi ne oyunu bende girdim 20 yazıyordu aşagıda 2 tl ye çektim çevirdim 200 falan çıktı.canlı destege falan baglandım. size spin eklenmemiş dedi ücretsiz oyun oynuyormuşum mk
Aktif oyunculara vermişlerdirOna baktım bana da vermemiş
mk sitesi yıllardır kuruttu bizi. bize neden eklemiyorlar anlamıyorumOna baktım bana da vermemiş
Yatırım var oynuyorum da ama vermemişAktif oyunculara vermişlerdir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!