bende aktif oynuyorum arada biAktif oyunculara vermişlerdir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bende aktif oynuyorum arada biAktif oyunculara vermişlerdir
Neye göre ekliyor acaba ilginçbende aktif oynuyorum arada bi
gerçi banada eskilerden bazen eklenmiş süresi doldu yazıyor hiç bakmıyormuşumYatırım var oynuyorum da ama vermemiş
bilmem valla anlamıyorumNeye göre ekliyor acaba ilginç
****** diyeydin bu saatte ne yoğunluğu kaşarlık yapıyorlarBilal bey payfix çekim işlemlerinde yoğunluk mevcuttur işlem sıranız gelmesi halinde talebiniz sonuçlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz
aynı oyunda bilo rol açmadan önce yine ücretsiz denedim 1000 k küsür falan para çıktı param olsa oynasam çıkmaz mk spininde****** diyeydin bu saatte ne yoğunluğu kaşarlık yapıyorlar
6 K PARA VERDİM HİÇ BİŞEY VERMEDİ 1 OYUNUaynı oyunda bilo rol açmadan önce yine ücretsiz denedim 1000 k küsür falan para çıktı param olsa oynasam çıkmaz mk spininde
malesef bizim yasal sitelerden bir tane adam akıllı site olsa kimse buralardan oynamazBİZ NERDEN DÜŞTÜK BU A M K SİTELERİNE PARA YATIRMA 5 DAKİKA ÇEKİME GELİNCE ÖYLE BÖYLE ÇEKİM GELECEK Mİ GELEMEYECEK Mİ KORKUSU RESMEN PARAYLA REZİL OLMAK BÖYLE BİŞEY İŞTE
ooo acun havai adalarındanmı katılıyorsunNoluyor yav yine ?
Muhabbete geldim usta ?ooo acun havai adalarındanmı katılıyorsun
senin ihtiyacın varsa bana at dostumPayfix kime @Roncatto
Hayırdır usta çökelimsu an yalandan odemediklerine eminim
tabiki sana acun. şeyma hanıma yedirecegine birazda bize atsanPayfix kime @Roncatto
Yalandan tabi milletin işi gücü yok sabahın 5 payfix mi çekiyorsu an yalandan odemediklerine eminim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!