Uyar kankaÇekim vereyim @moses 40 diğer 3 kişi 30 kabulse çekeyim yalandan beklemeyin alkollüyüm kaybetme olanağım yüksek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Uyar kankaÇekim vereyim @moses 40 diğer 3 kişi 30 kabulse çekeyim yalandan beklemeyin alkollüyüm kaybetme olanağım yüksek
Begensem daha iyiydiÇekim vereyim @moses 40 diğer 3 kişi 30 kabulse çekeyim yalandan beklemeyin alkollüyüm kaybetme olanağım yüksek
Olur olur yeriz
Uyar kanka sen birine at o bize dağıtsınÇekim vereyim @moses 40 diğer 3 kişi 30 kabulse çekeyim yalandan beklemeyin alkollüyüm kaybetme olanağım yüksek
Benim ödülü paparadan atarmisin knk bana payfix yok bende ayarlayabilirkisinOlur olur yeriz
İban olur muBenim ödülü paparadan atarmisin knk bana payfix yok bende ayarlayabilirkisin
Aynen bende de yok payfix. Bizimkini amcaya atsa o bize Papara atsa güzel olur.Benim ödülü paparadan atarmisin knk bana payfix yok bende ayarlayabilirkisin
Olur knk garanti varİban olur mu
Bende de payfix yok Kank iban atalım mıİban olur mu
AtOlur knk garanti var
Olur atBende de payfix yok Kank iban atalım mı
Eyvallah Kank atıldıOlur at
Çekim bekleniyorEyvallah Kank atıldı
Tamam Kank tebrikler bu aradaÇekim bekleniyor
artık farklı bankalarda da anında gidiyo deme eskiden sabah 9da geliyoduÇekim bekleniyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!