Banada şartsız dimiSana şartsız ödül ? liste mahmutta
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Banada şartsız dimiSana şartsız ödül ? liste mahmutta
Dur gol atar dedik ?
Kupona bakma yeter ?Banada şartsız dimi
Hadi ben çıktım sabah görüşürüz
Metin abi git cayini demle valla sannslisn takip gerek yok dio ?Banada şartsız dimi
Saplaaaaaaa gelsin kanka ?Sana şartsız ödül ? liste mahmutta
Kupona dahi bakmasın ?Metin abi git cayini demle valla sannslisn takip gerek yok dio ?
Knk fotoda ki maçlar kaldı tek demiKupona dahi bakmasın ?
Aynen knk toplu görnsn diye böyle attımKnk fotoda ki maçlar kaldı tek demi
İnşallah onlarda gelecek kanka güzel vuracan hadi bakalım ?Aynen knk toplu görnsn diye böyle attım
Keşke be knk nerde bizde o şans ?norwich 2 gol watford 1 gol atarsa kupon won yalnız şaka maka
Bu gece gsye dua ediom sikmeseler bari ??o sen olsan bari
Dur gol atar dedik ?
Hadi ben çıktım sabah görüşürüz
meto seni zemzem suyuyla yikasak gene gitmez cenabetliğin felaket tellalo gibisin gardas bizi bitirdin be bizi bitirdinnnnnnnnnn@mahmut8021 @EL MATADOR metonun bildiği tek maçtan yattık ben kuruntu mu yapıyom şimdi ???
Hiç kupona bakmadı tek bu maçı gördü burda yazınca bilsem onuda yazmazdımmeto seni zemzem suyuyla yikasak gene gitmez cenabetliğin felaket tellalo gibisin gardas bizi bitirdin be bizi bitirdinnnnnnnnnn
Meto gözün değdi mkeHiç kupona bakmadı tek bu maçı gördü burda yazınca bilsem onuda yazmazdım
İlk hissettiğime almayınca öyle oluyor psv ile gs de gittim geldim gs alt psv var psv ilk düşündiiğmü aldım gs ye malesef aldandıkMeto gözün değdi mke
Sen be diyn kardeşOley oley oley oley kral cimbom
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!