baskentli
Kayıtlı Üye
Kardes ne yalan soyleyim linkten uye 3 kisi bulunca 20 oluyorSpam yapmana mı laf söyliyim 20 lira diye yalan atmana mı karar veremedim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardes ne yalan soyleyim linkten uye 3 kisi bulunca 20 oluyorSpam yapmana mı laf söyliyim 20 lira diye yalan atmana mı karar veremedim.
haahhGelmiyorum MKE
Once para yatiracanEe direkt 20 lira gelmiyor ki...
Mk kim sana direk 20 verecek ??Ee direkt 20 lira gelmiyor ki...
1 tl morukOnce para yatiracan
Dayı oldum olası derim banlamak isteyen beni banlayabilir her forum için geçerli biz de forum bitmezBir adam birakmam ** ne dion
Kardes ne yalan soyleyim linkten uye 3 kisi bulunca 20 oluyor
Gecen malum forumda 3 gun ban yedim bayagi zevkliymis **Dayı oldum olası derim banlamak isteyen beni banlayabilir her forum için geçerli biz de forum bitmez
Kanka sonucta 20 ekleniyorÖyle bir yazıyorsun ki sanki üye olur olmaz 20 lira geliyor yapma...
10 salsinlar sulalimi referans yapam20 salana referans olurum
bana süresiz atmışlarGecen malum forumda 3 gun ban yedim bayagi zevkliymis **
Orda hertürlü bonus ilk yayınlanıyor o yüzden bi oraya bakıyorum bonus istedikce kalan yerleri sildim burda da sizle daşdaş muhabbeti iyi oluyoGecen malum forumda 3 gun ban yedim bayagi zevkliymis **
Sen hakedionbana süresiz atmışlar
Dasdas derken tasakmi dionOrda hertürlü bonus ilk yayınlanıyor o yüzden bi oraya bakıyorum bonus istedikce kalan yerleri sildim burda da sizle daşdaş muhabbeti iyi oluyo
Kanka sonucta 20 ekleniyor
lisansa mail attım düdükletcem onlarıVORTEX ve BETPARİB HAYALLERİ.
ÇEKİM 15 SAHNE 22..
Tasak ne dayı daşşakk diyorumDasdas derken tasakmi dion
Mk yaslilara laf anlatmak deveye hendek atlat daha iyi uygulama akbankin uygulamasi paparadan daha saglam linkten uye oluyon 5 tl ekliyor 3 kisi de senden uye oluyor 20 tl 1 tl yatiriyosun 21 tl cekiyorsun10 salsinlar sulalimi referans yapam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!