baskentli
Kayıtlı Üye
Kanka burdan bulacan benim gibiWpden eşe dosta atsam küfür eder engeller beni boş işlerle mi uğraşıyon diye.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka burdan bulacan benim gibiWpden eşe dosta atsam küfür eder engeller beni boş işlerle mi uğraşıyon diye.
Peki durzu 1 tl varmi die sorsanaMk yaslilara laf anlatmak deveye hendek atlat daha iyi uygulama akbankin uygulamasi paparadan daha saglam linkten uye oluyon 5 tl ekliyor 3 kisi de senden uye oluyor 20 tl 1 tl yatiriyosun 21 tl cekiyorsun
Vsyvedebsüz bannnnTasak ne dayı daşşakk diyorum
Ne yazion bi okuyabilsekVsyvedebsüz bannnn
Ula dayi cok guldumPeki durzu 1 tl varmi die sorsana
Daşşak küfür hakaret değil erkekler de bulunan yumurtalık hatta geçtimiz kurban bayramın da bolca koç yumurtası kabaca daşşağı yenmişVsyvedebsüz bannnn
Gozluk.....Ne yazion bi okuyabilsek
Aha ilim irfan sahibi konustuDaşşak küfür hakaret değil erkekler de bulunan yumurtalık hatta geçtimiz kurban bayramın da bolca koç yumurtası kabaca daşşağı yenmiş
Tanışıyomuyuk biladerpospos
La hangi ara 2400 mesaj yazmisim **Tanışıyomuyuk bilader
OlmicamHay skecem bos muhabbet linkten uye olun 20 tl kazanin
Tosla
Karşınızda Tosla! Arkadaşlar arasında para göndermenin en kolay, eğlenceli ve sosyal hali. Üstelik ücretsiz! Sen de hemen Tosla’yı indir ve toslamaya başla! Günün hangi saati olursa olsun arkadaşlarına para gönder ya da onlardan para iste. En sevdiğin uygulamalardan, internetten ve mağazalarda…tosla.com
Ağzın durmuyor ki MKE xar carrrLa hangi ara 2400 mesaj yazmisim **
Cevo hala yok ortadaAğzın durmuyor ki MKE xar carrr
Para bitmemis demekOperasyon da kesin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!