Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Ulan Yeter Be

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ıçerde 6 lira bonusum kalmıştı temiz bir şekilde 30tl yaptım ve bu arkadaşlara ki geleceğinden o kadar emindim ki direk 2li kombin yapıp 100 çekecektim ikinci yarılar başlamadan oynadım baremler düşükken 3.per bitimine doğru baremler benim oynadiklarimdan 15 sayı yukarıdaydı geldi diye ekranları kapattım ve sonuç... 4.per çıkan sayılara iyi bakın delirmek istemiyorsanız bu basketten uzak durun arkadaşlar benden size tavsiye...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210907-185100_Chrome.jpg
    Screenshot_20210907-185100_Chrome.jpg
    406.8 KB · Görüntüleme: 21

Cesaret

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Gerçekten çıldırmalık geçmiş olsun kardeşim

OKKES

Kayıtlı Üye
takımlar takım değil umman ligine oynamısn

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
takımlar takım değil umman ligine oynamısn
umman ligi değil arap kupası. ayrıca maçı izledim gayet hareketli ve bol sayılı bir maçtı ikiside bunu periyod sayılarından da görebilirsin. bu basketi senden iyi biliyorum sadece şuan ligler açılmadığı için bu dengesizlere kaldım son periyod imkansız ötesi şeyler yaptılar

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Basket nba haric oynamadim oynamam abi bunlardan her ibnelik beklenir bir futbola arti 7 yazsrim onun gelmesini beklerim daha iyi

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ıçerde 6 lira bonusum kalmıştı temiz bir şekilde 30tl yaptım ve bu arkadaşlara ki geleceğinden o kadar emindim ki direk 2li kombin yapıp 100 çekecektim ikinci yarılar başlamadan oynadım baremler düşükken 3.per bitimine doğru baremler benim oynadiklarimdan 15 sayı yukarıdaydı geldi diye ekranları kapattım ve sonuç... 4.per çıkan sayılara iyi bakın delirmek istemiyorsanız bu basketten uzak durun arkadaşlar benden size tavsiye...
Basketin alt üst ün MK ben pek alt ust oynamiyordum gece 1 tane üst oynadım son çeyrek 40 lazım 30 bile atamadilar. Ben genelde 2 ihtimalli çeyrek bahsi ev alır yada handikapli alır oynuyorum en mantiklisi bu.

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Gerçi bir tanede 1.çeyrek te 46.5 üst dedim 35-12 bitti :)

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
umman ligi değil arap kupası. ayrıca maçı izledim gayet hareketli ve bol sayılı bir maçtı ikiside bunu periyod sayılarından da görebilirsin. bu basketi senden iyi biliyorum sadece şuan ligler açılmadığı için bu dengesizlere kaldım son periyod imkansız ötesi şeyler yaptılar
Normalde en çok sayı son çeyrek te çıkar ne hikmetse en az sayi son çeyrekte çıkıyor :)

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
bu şekilde 6k veren kuponumda gitmişti geçen sinir patlaması yasadıgım ıcın hıcbısey yapmadım olur dedim ama 100 lira çekecez *** bu kadar da olmaz yani ya 100la100 aksamki futbol maclarına kupon parasıda cıkmadı

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 gün sonra kazanç olursa dağıtım sırasında dayı retkid tungabey var

Cesaret

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Buyur kanka bir tanede ben ekliyeyim @muhsinovi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210907_194043.jpg
    Screenshot_20210907_194043.jpg
    197 KB · Görüntüleme: 3

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Son çeyrek Qatari ile Samara mikmis kuponu

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap