Bırak kumarı boşver ?Hanım diyor hayret bugün telefon elinden düşmüş bilmiyor ki kumar parası yok üstüne hastayım da
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bırak kumarı boşver ?Hanım diyor hayret bugün telefon elinden düşmüş bilmiyor ki kumar parası yok üstüne hastayım da
kastın hangi forum@dembele3538 kardeş sen hayırdır diger forumlarda bize köpek çekiyorsun insan gibi yazmamıza ragmen nerde *** oglanı var diger forumda zaten
*********** denen yarrgm forum varya reiskastın hangi forum
kodlayarak yaz*********** denen yarrgm forum varya reis
Önce adam gerizekalı adam sana ilk 20 demiş sen ilk 20 de değilsin o yüzden listede değilsin akıllı ol sikmiyim belanı@dembele3538 kardeş sen hayırdır diger forumlarda bize köpek çekiyorsun insan gibi yazmamıza ragmen nerde *** oglanı var diger forumda zaten
bbkodlayarak yaz
hayırdır lan oglum sen kimsin lan çapın ne oglum senın benımle boyle konusyorsun yürek mi yeidn oglum sen sana şaka mısın sen listede degiliz diyorsun yazmışım tersleyerek giip sonrasında cevap vermiyorsn hayırdır lan hoplatım mı senı ?Önce adam gerizekalı adam sana ilk 20 demiş sen ilk 20 de değilsin o yüzden listede değilsin akıllı ol sikmiyim belanı
Mal arkadaşım ilk 20 de değilsin o yzuden listede olmuyorsun hadi şimdi siktirgithayırdır lan oglum sen kimsin lan çapın ne oglum senın benımle boyle konusyorsun yürek mi yeidn oglum sen sana şaka mısın sen listede degiliz diyorsun yazmışım tersleyerek giip sonrasında cevap vermiyorsn hayırdır lan hoplatım mı senı ?
ALlah şahidim olsun sana yedirice bunları ALlah şahidim olsunMal arkadaşım ilk 20 de değilsin o yzuden listede olmuyorsun hadi şimdi siktirgit
boş forum
reis hem forum boş hem içindekilerboş forum
şu etiketledigim erkek orospusuna gelecek olursak benım dagıtımımdan para alan üstüne arada şu kadar var mı sonrasında verim diyen erkek orospusuboş forum
boşver küfür etmeşu etiketledigim erkek orospusuna gelecek olursak benım dagıtımımdan para alan üstüne arada şu kadar var mı sonrasında verim diyen erkek orospusu
Puahahahahaha aç köpek gibi saldır erkek orospusu sensin kaşar seni siktirgitşu etiketledigim erkek orospusuna gelecek olursak benım dagıtımımdan para alan üstüne arada şu kadar var mı sonrasında verim diyen erkek orospusu
oglum sen sabredeceksin gotunu sıktıgım sadece sabredeceksınPuahahahahaha aç köpek gibi saldır erkek orospusu sensin kaşar seni siktirgit
Sieoglum sen sabredeceksin gotunu sıktıgım sadece sabredeceksın
Kaşar çokHep bi kavga gürültü ayol bıktım bunlardan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!