Puahhahahaahhahahahahahahahahahahahahahaahhahahahhahahahahahahalan ** ynlis hesaptan yazdik neyse
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Puahhahahaahhahahahahahahahahahahahahahaahhahahahhahahahahahahalan ** ynlis hesaptan yazdik neyse
kanka makara yapiom be keske olsa da 5 kisi 30 dagitmam ki az olur ??Bol şans kardom katılamam büyük ihtimal Allah gönlüne göre versin
Ulenň kofikkkkanka makara yapiom be keske olsa da 5 kisi 30 dagitmam ki az olur ??
noldu sasirdin dimi uzelden sana 30cpayfixUlenň kofikkk
Tüzelden 60noldu sasirdin dimi uzelden sana 30cpayfix
-30 oldu borclandin at bakam bana 30 simdiTüzelden 60
Katılmıyom ama bana acil şifalar ödülü 50 atarsın diye ümit ediyorm vol şanslarBeyler hazir olun Roll geliyor kasa 500+250 hedef 3.5k dagitim 5 kisi 30 yapcam borc var ozelden yazmayin.
vah vah kanka oyle bi olursa atarim kesin ??Katılmıyom ama bana acil şifalar ödülü 50 atarsın diye ümit ediyorm vol şanslar
Muhakkakvah vah kanka oyle bi olursa atarim kesin ??
Yedek listeci olabilirim bedava cı yaniBeyler hazir olun Roll geliyor kasa 500+250 hedef 3.5k dagitim 5 kisi 30 yapcam borc var ozelden yazmayin.
Cukkami sal bekliyomYedek listeci olabilirim bedava cı yani
neyin listesi loo ?Yedek listeci olabilirim bedava cı yani
İçmiş bu yada. Hapneyin listesi loo ?
Met içiyor dayı bu ben biliyomİçmiş bu yada. Hap
Roll var yazmışsinyaneyin listesi loo ?
Yalan hep ?Roll var yazmışsinya
Taş taş geçtim dedi ya ?Roll var yazmışsinya
Ayran içtim az sonra da çay içerizİçmiş bu yada. Hap
Mesela yani ?Roll var yazmışsinya
Cok Safiz herşeye inanıyoruzTaş taş geçtim dedi ya ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!