Yattık mke keşke bozsaydın ya@Palaa +2 vermiş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yattık mke keşke bozsaydın ya@Palaa +2 vermiş
Bozmaya 360 veriyordu kafami mikimmm ben gidiyorumYattık mke keşke bozsaydın ya
Metin bi sor oyna acelene ne oldu MKE dünya maç var zaten yengeden korktuğundan oynayıp cıkıyon sitedenkaç dakika ugraş 2 dakikada kaybet mk 50 tl yi parca parça oynayabiliyormuydum acaba acele ile bastık yahu
ne bilim yahu baktım ev tüm çeyrekleri almış halada atıp duruyor şeytana uydumMeto kardeş ne ettin yaw kafadan LOSİNG
Olmadı böle yaw getti paracuklarne bilim yahu baktım ev tüm çeyrekleri almış halada atıp duruyor şeytana uydum
Nakit mi eklendi bonusmukaç dakika ugraş 2 dakikada kaybet mk 50 tl yi parca parça oynayabiliyormuydum acaba acele ile bastık yahu
muhtemelen nakit ti bakiyede görünüyordu. bende direkt bastım hay akılsız başımNakit mi eklendi bonusmu
artık 4 gün bu türküyü çığırırsın meto boku yedikmuhtemelen nakit ti bakiyede görünüyordu. bende direkt bastım hay akılsız başım
Beter olsun?????Olmadı böle yaw getti paracuklar
BETERBOCEKBeter olsun?????
Verdiğin linkten üye oldum kullanıcı adim bitbilsev askerdeyim ilaç gibi gelecek umarımhttps://betsilin.galaxyodds.com/#/?btag=592447 size özel? 50 tl? değerinde ÇEVRİM VE YATIRIM ŞARTSIZ deneme bonusu hediyemiz olacaktır ,MİNiMUM? 100 TL MAKSİMUM 500 TL KAZANÇ SAĞLAYA BİLİRSİNİZ... geri dönüşlerinizi bekliyorum? Bana kullanıcı adınızı attığınızda kısa sürede eklemenizi gerçekleştireceğim
Üyelik olmayan bir kişi kullanıcı adı iletsin ekletelim
Maalesef finitoVerdiğin linkten üye oldum kullanıcı adim bitbilsev askerdeyim ilaç gibi gelecek umarım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!