Ne dion laYa birsey diyon cevap ver arkasında dur bari.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne dion laYa birsey diyon cevap ver arkasında dur bari.
Ugrasma onla cok kalitedirDayı ben onu uyardım konularda geziyodu sarcak adam lazım vs diye dedimki beni transit geç geldi bana sataştı konuları okuduysan anlamışsındır ben dedim benden uzak dur sinirliyim geldi dibime girdi
Toysun dedin ya ona diyomNe dion la
dayı ne ugraşcam o benle uğraşıyorUgrasma onla cok kalitedir
Burada sozune itibar edecegim 5 bilemedin 6 kisiden biridirdayı ne ugraşcam o benle uğraşıyor
Ben benle uğraşma dedim dayı işim olmaz tanımam etmem üstten konuşmaya başladı tartışma cıktı sorun yok unuttum bile benBurada sozune itibar edecegim 5 bilemedin 6 kisiden biridir
Kullanıcı adı
Bu siteye üyeliği olmayan ilk 10 kisi üye olup kull adını yazsın bana 30 tl yatırımsiz ekleticem
Buyur burdan yak sana ne olduyeter ***** sokayım yeter bu kadar ugursuzluk sansızlık olmaz Allahın lanetı bınmıs uzerıme *** hayatında ınsanın hıc bır ısı rastgıtmezmı
hıc bır ısım rast gıtmıyor son 10 senedır bu nedır cozemedım yemın edıyom lanetlenmısım ya herseyde boka sarıyorBuyur burdan yak sana ne oldu
Hamamahıc bır ısım rast gıtmıyor son 10 senedır bu nedır cozemedım yemın edıyom lanetlenmısım ya herseyde boka sarıyor
oda paklamıyor hıc bısey paklamıyorHamama
Gel o zaman sana cingene bulamoda paklamıyor hıc bısey paklamıyor
ozaman duzelecekmı onda bıle bır bok cıkar *** vala yok umudsuz vaka olduk cıktıkGel o zaman sana cingene bulam
Watsap bakacil para @kadircan4747
Muhsin dedigimi yaparmisinacil para @kadircan4747
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!