Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Verilen Sözler... İFŞA GADA/KADIRCAN4747

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@kadircan4747 açıklama alsaydı açmazdı ifşayı ben alsam yine açardım hikayelere karnım tok en fazla 1-2 gün gecikir hadi insanlık hali de uzatırsan olmaz götüne güvenmiyorsan almıcaksın parayı hoş samet sikti yine ifşaladı şaşırdım annem zehirlendi numarasını yemedi herhalde @kadircan4747

Burada herkes herkesle iyi geçinmeye çalışıyor bu tür durumlarda ifşalanmasın diye kankayız abiyiz kardeşiz ya hani bekler nasıl olsa ver yarra gitsin mesela bir örnek ulusoy61 diye biri vardı severdim çocuğu muhabbeti bana yakın geliyordu bir gün buna 50 attım sonra gelmedi yok dayım 2 bin atacaktı atmadı yok bulamadım. İfşalıcam kusura bakma dedim bana demez mi samimiyiz aramız iyi falan tamam da ayıp değil mi be kardeşim sen bunu kullanarak beni ******* kalkarsan olmaz o, oldu mk günlerdir seni beklicem ben %100 olarak alacak/verecek mevcuttur şuan birkaç kişide %100 eminim buna ama ifşa gelmez çünkü birinde olmadığı zaman diğeri ona veriyor onda olmadığı zaman o veriyor falan ya da önceden işini görmüştür bunlar hep yol çalışması birbirini seven azınlıktır burada diğerlerinin ilişkisi sadece para üzerine kurulu.
Ne yazmissin be?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap