Sen beni sevin miHerkesi sevemen herkes de seni sevmez Dünya böle MKE
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen beni sevin miHerkesi sevemen herkes de seni sevmez Dünya böle MKE
Kaynanasi hastalanmis
Ula ev yemeği yapsana habire dışarıdan söylüyon pilaf makarna bilmiinmiYemegim geldi
Bi bana vermedin dayi ??Senden onay aldim art arta patlicak
Bu gada nikilis degil mi la panik atak yazmasindan anladimUla ev yemeği yapsana habire dışarıdan söylüyon pilaf makarna bilmiinmi
Onu bunu boşver de 50 sal dostluğumuz pekişsin?O resuldü mk karıştırıyon.
ÇıkkkSen beni sevin mi
Abi bizde kumarciyiz ama en azından cevap verilmeli dayıya durumu izah etse anlar dayı ama hiç cevap vermemesi hoş değil dolapdereli sende yaptın bunuBu gada nikilis degil mi la panik atak yazmasindan anladim
Papara ve Paysix bende kayıtlı değelBnm ifşam da yakındır her an patlayabilir ?
Benim arsivimde var da sana kıyamıyorum ?Bnm ifşam da yakındır her an patlayabilir ?
Onu bunu boşver de 50 sal dostluğumuz pekişsin?
Verim kaydetPapara ve Paysix bende kayıtlı değel
Yok ifsalik malzemem yoktur snde olsa bilirdim?Benim arsivimde var da sana kıyamıyorum ?
Hay sokayim kanka 5 kez acikladim sana gercekten sogutursunuz adamiAbi bizde kumarciyiz ama en azından cevap verilmeli dayıya durumu izah etse anlar dayı ama hiç cevap vermemesi hoş değil dolapdereli sende yaptın bunu
Onu boşver dolapcim bana özel dağıtım yaparmsn?Hay sokayim kanka 5 kez acikladim sana gercekten sogutursunuz adami
Kanka acalesi yoktu la@moses kanka sana 50 borcum var di papara at da onu veriyim çıksın aradan
Onu boşver?Onu boşver dolapcim bana özel dağıtım yaparmsn?
Beni seviyon muHay sokayim kanka 5 kez acikladim sana gercekten sogutursunuz adami
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!