Ary arda patlicakBu forumda ilk ifşa herhalde yada ben ilk defa gördüm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ary arda patlicakBu forumda ilk ifşa herhalde yada ben ilk defa gördüm
siftah buBu forumda ilk ifşa herhalde yada ben ilk defa gördüm
Siftah bizden bereket sizdenBu forumda ilk ifşa herhalde yada ben ilk defa gördüm
Kotu olmuş gecmiş olsun ama o kaybetmiş yazıkSenden onay aldim art arta patlicak
herkes benmi dayi bir kere borc aldim senden pazar 3 de vericem dedim sak pazar 3 de verdim ne bir dakika geri ne bir dakika ileri daha da kimseden borc almadim almamda sikintili is borc isi aga almican vermicen bunu ogrendimBugun patlio haci yarin devam
Özelden görmek yerıne dagıtım yapıyorum ap acık daha ne istoyolar mk ?milletde senden istemiş sende vermemişsin öyle diyolardı bugun parayı vurunca besliycen ki parasız kaldıgında alabilesin
2.gece 1 deAn itibariyle araştırmalarımız son hızla devam ediyor @kadircan4747 ile ifşalar HERGÜN 20:45 DE EKRANLARINIZFAYIZ IUI SEYIRLER
Yakısırmı lafı gadaya ben ıstesem vermez lafı sana dayıııı ?Banami dion
Istedin mi hic pekiYakısırmı lafı gadaya ben ıstesem vermez lafı sana dayıııı ?
cipsinizi çekirdeğinizi alın gelunAn itibariyle araştırmalarımız son hızla devam ediyor @kadircan4747 ile ifşalar HERGÜN 20:45 DE EKRANLARINIZFAYIZ IUI SEYIRLER
bro hem dağıtım yapacan namın yürüsün + özelden de görücen milleti yoksa parasız kaldıgında yolsuz kalıyosun böyleÖzelden görmek yerıne dagıtım yapıyorum ap acık daha ne istoyolar mk ?
Evet seyirciler duydunuz her an ifşalanabılırsınız gecemiz gündüzümüz yok bizim ☺2.gece 1 de
diğer taraftan yazsanıza bunacipsinizi çekirdeğinizi alın gelun
dodo sen listecisiydin onun haber versene kankanaAn itibariyle araştırmalarımız son hızla devam ediyor @kadircan4747 ile ifşalar HERGÜN 20:45 DE EKRANLARINIZFAYIZ IUI SEYIRLER
Bence gerek olmaz inş borcu olanlar mesaj ı odesınki sanal da olsa rezıl olmaya gerek yokAn itibariyle araştırmalarımız son hızla devam ediyor @kadircan4747 ile ifşalar HERGÜN 20:45 DE EKRANLARINIZFAYIZ IUI SEYIRLER
Bende buna 25 salmıştım en son mq ondan sonra konuşmadık ama ne bilim beklemiodumdodo sen listecisiydin onun haber versene kankana
Rahat ve emin konusma??Evet seyirciler duydunuz her an ifşalanabılırsınız gecemiz gündüzümüz yok bizim ☺
yazsana diğer forumdan baksın buraya yüzü varsaBende buna 25 salmıştım en son mq ondan sonra konuşmadık ama ne bilim beklemiodum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!