Eklendi kaybedildi??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam isleme alindiktan sonra ne kadar sürüyor eklenmesi?Eklendi kaybedildi??
EvetWhatsaptan mi yaziyoruz
Yazdiim cevap veren olmadi reis
Geç cevap veriyor bana 2 buçuk saat sonra cevap geldiYazdiim cevap veren olmadi reis
Anasını siktimin orospu cocu burda mı
Birbirimizi Kırmayalım Arkadaşlar Konu Uzamasın İyi Forumlarkonu kilitlendi diye burda yaziyorum adamin konusunda adini zikredip yorum yapmadim ama o alinti yapmış bana cevap hakki dogdu... İstedigim konuya yorum yaparim istedigim cekilisede katilirim ama @Rooster biliyor 2 kisinin cekilisinden para alsamda baskasina devrederim onlardan birisi sensin @kedicik diger yerdeki gibi vay benim konuma gelmeyin vay yorum yapmayin diye bir olay yok burasi kamuya açık platform adina sahsina bisey demedigim her konuna da yazarim @Berlin digeri kapanmisti bura da cevap hakkimi kullandim polemik de degil niyetim saygilar.
Bilader senin amacın ne biliyormusun beni çekememen ne yapıyorsan yap seninle uğraşamam.konu kilitlendi diye burda yaziyorum adamin konusunda adini zikredip yorum yapmadim ama o alinti yapmış bana cevap hakki dogdu... İstedigim konuya yorum yaparim istedigim cekilisede katilirim ama @Rooster biliyor 2 kisinin cekilisinden para alsamda baskasina devrederim onlardan birisi sensin @kedicik diger yerdeki gibi vay benim konuma gelmeyin vay yorum yapmayin diye bir olay yok burasi kamuya açık platform adina sahsina bisey demedigim her konuna da yazarim @Berlin digeri kapanmisti bura da cevap hakkimi kullandim polemik de degil niyetim saygilar.
saplaaa vay ** ya olaya gel
Ss'Te Başka Forum İsmi Geçmesin Arkadaşlar O Yüzden Siliyorum
Berlin dostum rica ediyorum konuma yazmasın.Birbirimizi Kırmayalım Arkadaşlar Konu Uzamasın İyi Forumlar
Geç cevap veriyor bana 2 buçuk saat sonra cevap geldi
hala laf atiyor ben bisey demicem. Sanki bana ingiliz kraliyet bebesi de cekemicem mke vela havleBirbirimizi Kırmayalım Arkadaşlar Konu Uzamasın İyi Forumlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!