400 TL ni almıştı değil mi karaktersizKaraktersizin gerçek ismini bilen var mı arkadaşlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
400 TL ni almıştı değil mi karaktersizKaraktersizin gerçek ismini bilen var mı arkadaşlar
Sırayla ekleniyomus 2 saatte eklendi banaHocam isleme alindiktan sonra ne kadar sürüyor eklenmesi?
Aynen oyle400 TL ni almıştı değil mi karaktersiz
Muhammmet olmasi lazimKaraktersizin gerçek ismini bilen var mı arkadaşlar
Dost 2 Nizde Birbirinizi Alıntı Yapmayın Kapansın Konuhala laf atiyor ben bisey demicem. Sanki bana ingiliz kraliyet bebesi de cekemicem mke vela havle
niye siliyon kanka o.cocugunu ifşa ediyoruz kimse güvenmesin diye az para çalmadıSs'Te Başka Forum İsmi Geçmesin Arkadaşlar O Yüzden Siliyorum
Reis Artık Forum İsmini Gizle Silmek Zorunda Kalıyorum
Dost Forum İsmi Gizleyerek Paylaşniye siliyon kanka o.cocugunu ifşa ediyoruz kimse güvenmesin diye az para çalmadı
Ya olum sende nasıl bı karakter var kendin bana bulaşıyorsun dengesiz .dhala laf atiyor ben bisey demicem. Sanki bana ingiliz kraliyet bebesi de cekemicem mke vela havle
tamam kankaDost Forum İsmi Gizleyerek Paylaş
Yorum atan başka biri mi
Ne oldu la kime sovuyon çevoKaraktersizin gerçek ismini bilen var mı arkadaşlar
lan olum falan konusuyosun seni seven bi tane adam yok surda karakterden bahsediyorsun 15 yasinda bebe gelmiş karakterden bahsediyor bana sen git konunu ac konuna kapi yap iceri girmim diyeYa olum sende nasıl bı karakter var kendin bana bulaşıyorsun dengesiz .d
Nightwish01 denen karaktersizeNe oldu la kime sovuyon çevo
Yorum atan başka biri mi
Emreeer' Alıntı:
kanka sabaha kadar roll yapıldı papara kesinti var diye bu hemen atladı ben yaparım diye diye parayı gönderdik şerfsiz vpn acmıs papara girmiyo falan filan bi ton agladı dedi 15inde verecem maaşımı alınca kaçtı gitti ahlaklı
O itin evladı buraya da mı geldi 400 girsin anasına kahpe cocuguNightwish01 denen karaktersize
Dostum Uzatmayalım Artık Lütfenlan olum falan konusuyosun seni seven bi tane adam yok surda karakterden bahsediyorsun 15 yasinda bebe gelmiş karakterden bahsediyor bana sen git konunu ac konuna kapi yap iceri girmim diye
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!