500 senin neyine ** al şu 100 u kaybol?bizim kaçak oynatan abiler burdan oynatırdı kupon yazdırıp 500 liradan fazla kazandıkmı döver yollarlardı hey gidi günler ***
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
500 senin neyine ** al şu 100 u kaybol?bizim kaçak oynatan abiler burdan oynatırdı kupon yazdırıp 500 liradan fazla kazandıkmı döver yollarlardı hey gidi günler ***
sene 2013 500 lirayla neler yapılıyodu abi ya hatırlıyonmu500 senin neyine ** al şu 100 u kaybol?
Asgari ucret 400 tlydi o zmnlar?sene 2013 500 lirayla neler yapılıyodu abi ya hatırlıyonmu
Simdi tutun icion dimitempobetten 2000 çekmiştim bi ara unutmam sigara 4.5 liraydı o zaman şimdi 16 lira
Bugün mü vercen borcunuSimdi tutun icion dimi
Biz onuda bilamiyoz dayi çay sarıp iciyomSimdi tutun icion dimi
Hee dun ne ettinBugün mü vercen borcunu
Sende kolpaya basladinBugün mü vercen borcunu
100 çektim yatırım rulete girdim 25 kırmızı bastım siyah geldi 25 siyah bastım sonra kırmızı geldiHee dun ne ettin
Onun gotune koyam 5 gun gelmez@kadircan4747 dayi gomeze ne oldu yaw
Para bitti dion bekleme dion100 çektim yatırım rulete girdim 25 kırmızı bastım siyah geldi 25 siyah bastım sonra kırmızı geldi
Sizden adam olmaz valla bekleyin gelir bi araOnun gotune koyam 5 gun gelmez
Para vermedim laSizden adam olmaz valla bekleyin gelir bi ara
Pp koy ama alex olmasin?Sizden adam olmaz valla bekleyin gelir bi ara
Tekelde degil Adıyaman tütünü iciyom hemdeSimdi tutun icion dimi
parayı buldu galibaOnun gotune koyam 5 gun gelmez
Yok dayı 50 aldığıma verdim zaten bana kalan 50 onu da bugün akşam takılırım diye duruyor normal çekim olsa zaten özelden ilk gidicem samudurPara bitti dion bekleme dion
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!