Kuponların geleceğini biliyordum gemede birilerinin işi görülsün diye açtım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O senin gönül zenginliğin kardesimKuponların geleceğini biliyordum gemede birilerinin işi görülsün diye açtım
Eyvallah dostum kesene bereketKuponların geleceğini biliyordum gemede birilerinin işi görülsün diye açtım
İnce düşünceKuponların geleceğini biliyordum gemede birilerinin işi görülsün diye açtım
Ohoo hesabını kontrol et gelmiştir Şimşek pezolar ???Betasus
Kupon çoksa anca incelerler broBeyler çekimi bekliyorum 06.06 da verdim çekimi hala iptal ette desteğe yazdım işlem sırasında dedi
Bişey olmaaZz fazla miktarlar da oyalıyor iptal eder dayanamayıp oynarsın belki diye kurnazlar30 kupon yoktur hepsi temiz bekliyoruz hala iptal ette zaten uyumayavam 10 da işe gidecem *** içime kuşku düştü
Lokanta 10 10 çalışıyorumBişey olmaaZz fazla miktarlar da oyalıyor iptal eder dayanamayıp oynarsın belki diye kurnazlar
Ne güzel iş la o saat 10 da iş mi olur ??
2 aylık maaş bedavaya geldi deseneLokanta 10 10 çalışıyorum
@Apsuvachacha uyuyor galiba ben sana payfix attım bana sen atarmisinAn itibari ile 12 TL kayıp bonud ile 5278 TL çekim yaptım şimdi gönderim saglıyorım
Uyanigim atıyorum şimdi@Apsuvachacha uyuyor galiba ben sana payfix attım bana sen atarmisin
Apsu srm ferite at ben jaguara attımUyanigim atıyorum şimdi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!