Gel len bura mardinin yüzkarası??Suan yeni telden yazıyorum ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gel len bura mardinin yüzkarası??Suan yeni telden yazıyorum ?
Gel bura1 K kumara geri gitti kalan harcandı
Gel bura
Gelmez o sahtekarGelirse Çökertme kebabı mı yapacaksın
Al bi sahtekar daha??Vay mke neleri kaçırmışız
Niye dayıAl bi sahtekar daha??
La bu @Veyselimyo itibar etmeyin kolpaçı ibine??dün gece neler olmuş ** ?
dayı dün sabahtn beri hıçkırıyom sabaha karşı bi uyuya kalmışım hala devam ediyo kurtulamıyorumLa bu @Veyselimyo itibar etmeyin kolpaçı ibine??
Su iç??dayı dün sabahtn beri hıçkırıyom sabaha karşı bi uyuya kalmışım hala devam ediyo kurtulamıyorum
Burnunu 10 saniye sık nefes alma gecer?dayı dün sabahtn beri hıçkırıyom sabaha karşı bi uyuya kalmışım hala devam ediyo kurtulamıyorum
dayı ne 10 sanşyesi 2 dakka tuttum gecmiyor bardagın ters tarafından su içtim yok karbondioksit soludum oda geçermedi inatcı hıçlırık tuttuBurnunu 10 saniye sık nefes alma gecer?
Eşşek bul gerekeni yap gecer?dayı ne 10 sanşyesi 2 dakka tuttum gecmiyor bardagın ters tarafından su içtim yok karbondioksit soludum oda geçermedi inatcı hıçlırık tuttu
12 tl kayıp bonus ile 5k çekime izin veriliyor mu yahu. Siteler tarafından bana hep bonusun 10-20-30 katı falan çekim yapıldığı söyleniyor.dün gece neler olmuş ** ?
Betasus da yok o kural kanka12 tl kayıp bonus ile 5k çekime izin veriliyor mu yahu. Siteler tarafından bana hep bonusun 10-20-30 katı falan çekim yapıldığı söyleniyor.
bazı sitelerde yok , atlasbet 200 katı mesela12 tl kayıp bonus ile 5k çekime izin veriliyor mu yahu. Siteler tarafından bana hep bonusun 10-20-30 katı falan çekim yapıldığı söyleniyor.
Ozaman bizde ordan oynayalım gerçi ben ordanda oynasam 100 olunca korkudan çekerim hemenBetasus da yok o kural kanka
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!