La dur la 15i tek maçta katlarız kabul edin15 pic olur kanka cek gitsin kimin nasibiyse alsin oynasın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
La dur la 15i tek maçta katlarız kabul edin15 pic olur kanka cek gitsin kimin nasibiyse alsin oynasın
Kanka 20 aticaksan 15 olsun zaten kesicek15 İ BETPARİBUYA ATARSINIZ
*** burda pazarlık yapıyoz papara diyon@Vortex papara atam mi
dostum 5kişi 20 vericektim ama 7 kişi var herkese 15 verelim konu kapansın diyorumKanka 20 aticaksan 15 olsun zaten kesicek
Salla gelsiiin kaybedip uyumam lazım yarın sınav var*** burda pazarlık yapıyoz papara diyon
Atmayim mi sonuc? ?*** burda pazarlık yapıyoz papara diyon
Benim kararim kardesim bu olsun demedim ki zaten adam sizede soruyorLa dur la 15i tek maçta katlarız kabul edin
Mantiklidostum 5kişi 20 vericektim ama 7 kişi var herkese 15 verelim konu kapansın diyorum
15 de atılıyor siteye
MosesBekleyin bi gelsin listeci
Liste buBekleyin bi gelsin listeci
Kanka 20 aticak zaten kesicek 15 atsinBenim kararim kardesim bu olsun demedim ki zaten adam sizede soruyor
Ula iyi ki bakkala gidecez dedik ????Bekleyin bi gelsin listeci
kanka herkse 15 çekiliş yokUla iyi ki bakkala gidecez dedik ????
Cogunluk ne diyorsa onu yapacak adam zaten kanka niye herkes bana suclu muamelesi yapıyorKanka 20 aticak zaten kesicek 15 atsin
la rahat olCogunluk ne diyorsa onu yapacak adam zaten kanka niye herkes bana suclu muamelesi yapıyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!