Ah keşke geçen bende böyle akıllı olaydım kafama sokiiimyok kanka borcum var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ah keşke geçen bende böyle akıllı olaydım kafama sokiiimyok kanka borcum var
Yok la alTamam et
Çocugu koyarsan haber ver 50 tl ne çökücem@eydolu4731 ödülleri attım beyler herkese teşekkürler
Bu Ara sansizlikkkk var Kanka sendeAh keşke geçen bende böyle akıllı olaydım kafama sokiiim
Lannnn olm al sen parayı bak keyfine ben fantazi yapacamYok lan al @eydolu4731 benim hakkımı @muhsinovi gönder bana lazım degil
bakma banada bi şans geldi 25tl yle başladık *** son saniyelerde hep döndük gördünAh keşke geçen bende böyle akıllı olaydım kafama sokiiim
Deeee sus da *** iste ne çok konuşuyorsunLannnn olm al sen parayı bak keyfine ben fantazi yapacam
Tamam dir@eydolu4731 ödülleri gönderince konuyu kitletirsin kanka
Bı karar verin kime gönderem ???Lannnn olm al sen parayı bak keyfine ben fantazi yapacam
Çok ısrar etti sen bana at abi istemiyosaBı karar verin kime gönderem ???
YolladımÇok ısrar etti sen bana at abi istemiyosa
Telefon kapandi kardesim anca girebildim
Evet istersen bir bak ben yanlış gormediysem çekiliyor minimum çekim 50 yazıyordu. Sen paparadan ibana para yollayabiliyormusunBetarina 50 cekiliyomu @eydolu4731
YollarımEvet istersen bir bak ben yanlış gormediysem çekiliyor minimum çekim 50 yazıyordu. Sen paparadan ibana para yollayabiliyormusun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!