Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Seç beni seç ?@Rooster aga birisini seç sağlam birisi ama parayı b.bizdendeki gibi alıp kaçmıycak adam akıllı roll yapıp dağıtım yapacak onada sponsor olup günü bitireyim 500lük oldum bugun
beni sevin nolur@Rooster aga birisini seç sağlam birisi ama parayı b.bizdendeki gibi alıp kaçmıycak adam akıllı roll yapıp dağıtım yapacak onada sponsor olup günü bitireyim 500lük oldum bugun
Bu rolling sonuçlansın ondan sonra ayarlayalım ?@Rooster aga birisini seç sağlam birisi ama parayı b.bizdendeki gibi alıp kaçmıycak adam akıllı roll yapıp dağıtım yapacak onada sponsor olup günü bitireyim 500lük oldum bugun
butun hesaplarım muronun kontrolünde valla para lazim@Rooster aga birisini seç sağlam birisi ama parayı b.bizdendeki gibi alıp kaçmıycak adam akıllı roll yapıp dağıtım yapacak onada sponsor olup günü bitireyim 500lük oldum bugun
Vortex yarın bana sponsor ol cevigin öcu nü alayım en az 1k çekimSağlık olsun kanka zorlamanın anlamı yok daha bişey olmaz
Abi beni seç ?Bu rolling sonuçlansın ondan sonra ayarlayalım ?
Vortex Şansın var sen roll yap@Rooster aga birisini seç sağlam birisi ama parayı b.bizdendeki gibi alıp kaçmıycak adam akıllı roll yapıp dağıtım yapacak onada sponsor olup günü bitireyim 500lük oldum bugun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!