özeleeban bebegim ban ban ban demiyorum ben ben ben bebegim diyorum bak @Vortex
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
özeleeban bebegim ban ban ban demiyorum ben ben ben bebegim diyorum bak @Vortex
Rolünü takip ettim çıkmadı dağıtım yaptın yine çıkmadı ver ben yapam rollü@Rooster aga birisini seç sağlam birisi ama parayı b.bizdendeki gibi alıp kaçmıycak adam akıllı roll yapıp dağıtım yapacak onada sponsor olup günü bitireyim 500lük oldum bugun
Laf ağızdan bir kere çıkar dağıtımlarla birlikte 500den fazla verdikk bu son zaten redkite sponsorum başkada bu günlük kapattık dükkanı@Vortex gülme ciddi diyorum basketten tek tek git 3 kuponda köşe olursun
Gogo Şansın yok sen jubile yap iddiayı bırakRolünü takip ettim çıkmadı dağıtım yaptın yine çıkmadı ver ben yapam rollü
@Redkitx6 futbol oynar şimdi onun roll takip edilmezLaf ağızdan bir kere çıkar dağıtımlarla birlikte 500den fazla verdikk bu son zaten redkite sponsorum başkada bu günlük kapattık dükkanı
Kazansında ne oynadıgı farketmez@Redkitx6 futbol oynar şimdi onun roll takip edilmez
Ben bırakcam da kendi beni bırakmıyor ***Gogo Şansın yok sen jubile yap iddiayı bırak
Biz bu gidişle ölmeden kurtulamayizBen bırakcam da kendi beni bırakmıyor ***
Aynen öyle kank laBiz bu gidişle ölmeden kurtulamayiz
dm atildi bromKazansında ne oynadıgı farketmez
6 kayme@Vortex gülme ciddi diyorum basketten tek tek git 3 kuponda köşe olursun
olsun kanka şansını denemiş oldunVOrtex bugün senin günün sen yapsaydın ya
Gene ac kaldık dedeÇevo bütürdün bizi be
Gün olur devran dönerGene ac kaldık dede
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!