Sebep neymişBEYLER DİĞER ÇEKİLİŞ İPTAL BETPARİBU OROSPU COCUKLUGU YAPIP BAKİYEYİ SİLDİ
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sebep neymişBEYLER DİĞER ÇEKİLİŞ İPTAL BETPARİBU OROSPU COCUKLUGU YAPIP BAKİYEYİ SİLDİ
Sebep?BEYLER DİĞER ÇEKİLİŞ İPTAL BETPARİBU OROSPU COCUKLUGU YAPIP BAKİYEYİ SİLDİ
İroni ironi?Bunu sen mi soruyorsun yapma la kanka sen çekilişin kokusunu 50000 km öteden alan adamdın ne oldu sana ?
Ediiii koşşş
Kesin belki o el atmistir zaten silin diye mkHemen curio ya yazalım
Kulisin Sitesi İşte Kuliste bakiye Silmede Meşhur Herşeye Kural Koymuşlar yok 5 Katı çekebiliyon yok 10 katı saçma sapan kuralları varWayyyyy MKE siteye bak hele
İptalSon anda yetiştik oh be
Tercüman lazım mmı kardeşimbeyler bayanlar yemin etsem basim agrimaz benimde sizler gibi paraya cok ihtiyacim var bizimkiler hep diyor ki tiwitcilere cikti oduller diye bazen bazi seyleri anlamak lazim bu forumla alakam olmadigi gibi cebime kurus girmemistir ama dukkan acana destek olmak adettendir bazen oraya bazen buraya cikar bu cekilistir neticede ama ve lakin buyuk kazanmak icin oltayi biraz daha deniz de tutmak lazim bunu kotu anlamda demiyrum anlayan buyuklerimiz anlamisti.... Suyun altindan buyuk baliklar ustunden kucuk baliklar yuzer
Hemen saldiralim öbür taraftan ama önce bi konuş canlıyaBEYLER DİĞER ÇEKİLİŞ İPTAL BETPARİBU OROSPU COCUKLUGU YAPIP BAKİYEYİ SİLDİ
Rulet mi knka25 sayı kuralıymış 26 sayı almışımda anasının amıymışta sitede kara geçtim diye orospu cocuklugu yaptılar
tercumesi nedir bunun? hic anlamadim? neymis ki o 25 sayi kurali ilk defa duydum?25 sayı kuralıymış 26 sayı almışımda anasının amıymışta sitede kara geçtim diye orospu cocuklugu yaptılar
AynenRulet mi knka
Benim 2, 5 kya çöktü KulisbetKulisin Sitesi İşte Kuliste bakiye Silmede Meşhur Herşeye Kural Koymuşlar yok 5 Katı çekebiliyon yok 10 katı saçma sapan kuralları var
Rulet 25 sayı kuralı varmışta ben 26 sayı almışım bunu bahane ederek sildilertercumesi nedir bunun? hic anlamadim? neymis ki o 25 sayi kurali ilk defa duydum?
su yazdigimi sen bu yasta dedem olarak anlamdiysan kime ne anlatimkeTercüman lazım mmı kardeşim
Çöker benimde arkadaşın 3 k Sını sildi çok kötü sitelerBenim 2, 5 kya çöktü Kulisbet
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!