Geçen 510 cektim ilk çekim 10 dk gelmişti dostum*** betparibu çekim iptal edip duruyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geçen 510 cektim ilk çekim 10 dk gelmişti dostum*** betparibu çekim iptal edip duruyo
sen harbi yaslandinÇekiliş ne zmn oluyor la
sikma canini hocam, burasi icin demiyorum genel anlamda hayatla ilgili, pandemiden beri hepimizin herkesin isleri alt ust oldu gercek hayatta dostluklar gun yuzune cikti herkes yanlizlasti kendini degersiz hissettigi icin genel olarak biraz daha duygusal bir donemden geciyoruz buda her alanimiza yansiyor daha alingan olabiliyoruz, seni seviyoruz diyoruz o yuzden sikma canini her ne ise konu hayat guzel babacimHayır dostum o değil la o da rahatsızlık uyandırdı bi kaç kişide evet ama ben fazla taklmadm
Saa su yokÇekiliş ne zmn oluyor la
Knka gelsek ne yazar Twitter ciler alip goturdu ?sen harbi yaslandin
Adamlar parayı kumarda yedi bile mkÇekiliş ne zmn oluyor la
Ben seni anladıııımmmmm seni gidiii seniiii sen ona mı kızdın sen küstün mü ona hı ??Hayır dostum o değil la o da rahatsızlık uyandırdı bi kaç kişide evet ama ben fazla taklmadm
Bunu sen mi soruyorsun yapma la kanka sen çekilişin kokusunu 50000 km öteden alan adamdın ne oldu sana ?Çekiliş ne zmn oluyor la
buyuk seyler icin kucuk seyleri feda etmek lazim bazen metoo babbbaaaKnka gelsek ne yazar Twitter ciler alip goturdu ?
Kulisin Sitesi ya hiç güven vermiyor Site bide sadece mâlum forumun sponsoru olunca Güvensizlik 2 kat artıyo*** betparibu çekim iptal edip duruyo
imza. dostum dediğim adam para yüzünden sırtını çevirdi turkiyede bunu yaşamayan insan yoktur heralde şu dönemdesikma canini hocam, burasi icin demiyorum genel anlamda hayatla ilgili, pandemiden beri hepimizin herkesin isleri alt ust oldu gercek hayatta dostluklar gun yuzune cikti herkes yanlizlasti kendini degersiz hissettigi icin genel olarak biraz daha duygusal bir donemden geciyoruz buda her alanimiza yansiyor daha alingan olabiliyoruz, seni seviyoruz diyoruz o yuzden sikma canini her ne ise konu hayat guzel babacim
Aynen dostum cok sagol güzel temmenilerin ve de desteğin içinsikma canini hocam, burasi icin demiyorum genel anlamda hayatla ilgili, pandemiden beri hepimizin herkesin isleri alt ust oldu gercek hayatta dostluklar gun yuzune cikti herkes yanlizlasti kendini degersiz hissettigi icin genel olarak biraz daha duygusal bir donemden geciyoruz buda her alanimiza yansiyor daha alingan olabiliyoruz, seni seviyoruz diyoruz o yuzden sikma canini her ne ise konu hayat guzel babacim
HahahahaBOL ŞANSLAR KATILIM DEVAM EDİYOR MU
Yok Dost Bitti Beyler Uygunsa Konuyu kitleyip Muhabbet konusuna geçelim burası KarışıyorBOL ŞANSLAR KATILIM DEVAM EDİYOR MU
Tabiki hocam katılabilirsinizBOL ŞANSLAR KATILIM DEVAM EDİYOR MU
Ediiii koşşşBOL ŞANSLAR KATILIM DEVAM EDİYOR MU
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!