JOHN WİCK PARABELLUM
Kayıtlı Üye
Bu gelenler kim loo 60 oldu ?O deilde forumun bi 15 kisiye daha vermesi lazim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu gelenler kim loo 60 oldu ?O deilde forumun bi 15 kisiye daha vermesi lazim?
Bende onu kastetmistim de uzatmadım kankaO deilde forumun bi 15 kisiye daha vermesi lazim?
Kesene bereket canim @Vortex
sen yorulmussundur sponsor ol ben yaparim pasamBeylerrr forumun aktifff üyeleri dağıtımdan sonra roll yapıcam işi olmayanlar kalsın forumda
Kanka günlük limitii doldurduk roll içinsen yorulmussundur sponsor ol ben yaparim pasam
Kanka sabah iş var beni çekilişte çek de benim işi hallet ?Beylerrr forumun aktifff üyeleri dağıtımdan sonra roll yapıcam işi olmayanlar kalsın forumda
est senden suphe eden kendinden eder kankam cansin ben ajankelere laf soktum. Hatta acikca soyleyim ADALET YOKSA BİZDE YOKUZ... ALANLA DEVAMKEEEEÖyle bsey kastedmedim çok kişi var çıkmaz anlamında dedim hemen karaladin beni şüphem uok merak etme
Başarılı olacağıma çok inanmıştım ama☺Kanka günlük limitii doldurduk roll için
şşt ??Olması gereken de bu??
Bi seferlik böyle olsun Kankam ya Her zaman roll dağıtım oluyo zatenBurdan cikacak ödüller hep Twitter dan gelen arkadaşlara çıkacak bizim tayfadan kimseye çıkmayacak izle ve gör
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!