Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çekiliş @VORTEX | 5 KİŞİ 25 TL PAPARA (⌚️23:59)

• Konuyu başlatan Rooster
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
haci ben 5k maas aliyorum senede 365 gunde 2 gun her haftada cik hergun calisiyorum bunlar 365 gunde 700 saat calismis dunya parasi aliyor bunlarida biz seciyoruz bence sende tak
kanka senı benım takmamla olucakmı yıllardır bazı seylerı takıyoruz veya dıle getıryoruz dıyelım deyınse bısey varmı
tamam susma hakkını tabı ıste ama degısen bısey yok

Delpiero

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
haci ben 5k maas aliyorum senede 365 gunde 2 gun her haftada cik hergun calisiyorum bunlar 365 gunde 700 saat calismis dunya parasi aliyor bunlarida biz seciyoruz bence sende tak
O iş öyle değil kardeşim bu adamların çoğu maaşlarından eksiye bile giriyor yakınen bildiğim birkaçı için söylerim bunu cuma günü Meclis halk günü dışardan gelen herkese yemekler yedirilir harçlık verilir talep telefonlarıyla gönderilen yapılan yardımlar da cabası bu adamlar için devletin ayırdığı bi bütçe yok yani öyle basit değil dediğin gibi

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
kanka senı benım takmamla olucakmı yıllardır bazı seylerı takıyoruz veya dıle getıryoruz dıyelım deyınse bısey varmı
tamam susma hakkını tabı ıste ama degısen bısey yok
cunku adelet olduguna ınanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap