Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kanka sen ne cok taktın ya bu mılletvekıllerıne..milletvekilleri 700 saat çalışmış 365 gunde tatile girmişler yuppiiiii cok calistilar mke vay bizim halimiza
Tanımıyoruz ki çıkanlarıdodoyazyeter kesın vardır
Knk demeyeydin keşke ?BEYLER ÇAKTIRMAYIN 2 ÇEKİM DAHA GELSİN BİZİMKİLERE ÖZEL Bİ ÇEKİLİŞ DAHA YAPICAM
kanka nabun5 de 1 burda iyi kazanan arkadaslar bol şanslar
bızımkıler de varmıyım kankaBEYLER ÇAKTIRMAYIN 2 ÇEKİM DAHA GELSİN BİZİMKİLERE ÖZEL Bİ ÇEKİLİŞ DAHA YAPICAM
James var miydiTanımıyoruz ki çıkanları
Seni tanıyorum kanka ?James var miydi
Nabim kanka disardaydim yeni geldim sen naptin rolune az bakma firsatim oldu da cok sansizdin bugün bekanka nabun
haci ben 5k maas aliyorum senede 365 gunde 2 gun her haftada cik hergun calisiyorum bunlar 365 gunde 700 saat calismis dunya parasi aliyor bunlarida biz seciyoruz bence sende takkanka sen ne cok taktın ya bu mılletvekıllerıne
Dedik sana ?YORUM YOK
atilan goller bile sayılmafi kankaNabim kanka disardaydim yeni geldim sen naptin rolune az bakma firsatim oldu da cok sansizdin bugün be
Topunun **haci ben 5k maas aliyorum senede 365 gunde 2 gun her haftada cik hergun calisiyorum bunlar 365 gunde 700 saat calismis dunya parasi aliyor bunlarida biz seciyoruz bence sende tak
He kanka la ev atti bende baktiydim hatta ilk yazan bendim sonra iptal etmis kanciklar saglik olsun olur boyle seyleratilan goller bile sayılmafi kanka
amacim siyaset degil hepsi de ayni bok biz seciyos onlar sıkıyor mevzu buTopunun **
kanka senı benım takmamla olucakmı yıllardır bazı seylerı takıyoruz veya dıle getıryoruz dıyelım deyınse bısey varmıhaci ben 5k maas aliyorum senede 365 gunde 2 gun her haftada cik hergun calisiyorum bunlar 365 gunde 700 saat calismis dunya parasi aliyor bunlarida biz seciyoruz bence sende tak
O iş öyle değil kardeşim bu adamların çoğu maaşlarından eksiye bile giriyor yakınen bildiğim birkaçı için söylerim bunu cuma günü Meclis halk günü dışardan gelen herkese yemekler yedirilir harçlık verilir talep telefonlarıyla gönderilen yapılan yardımlar da cabası bu adamlar için devletin ayırdığı bi bütçe yok yani öyle basit değil dediğin gibihaci ben 5k maas aliyorum senede 365 gunde 2 gun her haftada cik hergun calisiyorum bunlar 365 gunde 700 saat calismis dunya parasi aliyor bunlarida biz seciyoruz bence sende tak
birgun olur ya kankaHe kanka la ev atti bende baktiydim hatta ilk yazan bendim sonra iptal etmis kanciklar saglik olsun olur boyle seyler
cunku adelet olduguna ınanmıyorumkanka senı benım takmamla olucakmı yıllardır bazı seylerı takıyoruz veya dıle getıryoruz dıyelım deyınse bısey varmı
tamam susma hakkını tabı ıste ama degısen bısey yok
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!