Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
onlar sildirdi zaten ***Kanka sorun varsa ver kul adını curio ile görüşeyim yani irtibatin yoksa ben konusurum
guzel konusuyon bi gun telegramda dertleselim yeri bura degil dedigin gibi kankaDostum uzamasın diye bende bişey yazmadım parti belirtmedim dikkat edersen konu yemek de değil çok görülmesi de değil sen bi örneksin ve senin gibi nicesi oluyor dediğim gibi bürokraside öyle iş çözebilenler bakanlarla kanka olanlar gerisinin telefonlarına dahi bakılmıyor neyse
gelir tabi cunku o muro@Rooster modum Emeğinize saglik. Ödül anında geldi.
Yok Ya sitenin Dinleyipte Silceğini sanmıyorum dostum kulis ve paribu sürekli bakiye silen siteler katı kuralları vardostum ben direk kalpteki imzaya yazdım ödeme yapmıyorlar diye bana dedigi ilk şey goptan oynamadınmı sen burayı takip ediyorlar tek oraya sponsor bilerek sildirdiler bakiyeyi
Kac lirani sildileronlar sildirdi zaten ***
Sen olayı anlamadın hala bro neyseYok Ya sitenin Dinleyipte Silceğini sanmıyorum dostum kulis ve paribu sürekli bakiye silen siteler katı kuralları var
2kKac lirani sildiler
Aynen öyle kesinlikle kasıtlı yapıldı budostum ben direk kalpteki imzaya yazdım ödeme yapmıyorlar diye bana dedigi ilk şey goptan oynamadınmı sen burayı takip ediyorlar tek oraya sponsor bilerek sildirdiler bakiyeyi
Yok Demek İstediğini Anladım ama bence onla alakalı değildirSen olayı anlamadın hala bro neyse
Orospu çocukları
ben bütün sayıları kapatarak oynamıyorum 26 sayı almam imkansız dostumYok Demek İstediğini Anladım ama bence onla alakalı değildir
Vay ** uzuldum bro la
Değmez mi kiDiğer tarafta isyan yapalım haydi kaos yapalım 15 20 kişi aynı anda konu açılsın ??? @Rooster
Heh tamam işte dost Canlıdan oyun geçmişini iste onlar atar sana sende bi kontrol etben bütün sayıları kapatarak oynamıyorum 26 sayı almam imkansız dostum
kardesim ben bu siteye 3 kez yatirim yapip kaybettim baktim canli destegi biraz alayli bir tavri var uzerine eski forumdada biri konu acmisti betparibu odememi yapmiyor diye o zaman birakmistim, skimsonik siteler alsin gotune kina yaksin simdi o siteyi sponsor alip bizi bulastiran forumSen olayı anlamadın hala bro neyse
Silmisler artik istese birşey farketmez kiHeh tamam işte dost Canlıdan oyun geçmişini iste onlar atar sana sende bi kontrol et
Kanka sonradan gördüm silinmiş bakiye götlerinden kural çıkıyorDeğmez mi ki
Ben dedim zaten onlar el atti benceonlar sildirdi zaten ***
Hesap blokeli sövdüm orospu cocuklarınaHeh tamam işte dost Canlıdan oyun geçmişini iste onlar atar sana sende bi kontrol et
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!