Bol şanslar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dostum acele etme dur az kupon gelsinBenim parayıda senin iban atsa bana payfix atarmışım rica ederim ben 5 tl fazla için kanka
Bu takım bu sefer bizi sker gibime geliyor ?YA BATIRIRR YA CIKARIRR VİRAAAAAAA
19/07/2021 01:45
ID:1581641818
- Tekli
TRY Ondalık 2.18 Possible Win
1,211.16
- Beklemede
466.95 TRY19/07/2021 01:00
- San German - Gigantes de Carolina
- 3. Çeyrek Puan Handikapı - San German (-1.5)
2.18 HESAPLANMADI
Kupon gelmiş sen ne konuşuyon ???Dostum acele etme dur az kupon gelsin
@Muric81 sana diyor kankaListe kimde ve listede kimler var ?
Allahım sen bunu yanılt aminBu takım bu sefer bizi sker gibime geliyor ?
Payfixe çekmem ki zaten 25 atsa kesinti yapar ben mefeteye atacam o yüzden simdi bana 25 te atsa ibana yetmez payfix için kesinti oluyor payfix e atınca o sebepten ben mefete atacam varsa mefeten ordan atarm sanaBenim parayıda senin iban atsa bana payfix atarmışım rica ederim ben 5 tl fazla için kanka
Amin insallahAllahım sen bunu yanılt amin
Maç benim 2 sitede açık kanka ne kötü sinerjisi *** devamm??La olum sinerjimi yapıyonuz kötü enerjimi aktarıyonuz anlamadım
Mefete me EFT gibi bişeymi hocamPayfixe çekmem ki zaten 25 atsa kesinti yapar ben mefeteye atacam o yüzden simdi bana 25 te atsa ibana yetmez payfix için kesinti oluyor payfix e atınca o sebepten ben mefete atacam varsa mefeten ordan atarm sana
Papara ve payfix gibi o da elektronik uygulamaMefete me EFT gibi bişeymi hocam
Belirli bir zamandan sonra üyelerin farklılığını sağlayacak şekilde ünvanlar gelecektir@Admin kanka bu kayıtlı üye yazısı hep mi kalacak belli bi mesaj sayısına gelince değişecekmi
13 kişi var@Muric81
Listede kimler var ?
Bende belalım yazsın lütfen teşekkürlerBelirli bir zamandan sonra üyelerin farklılığını sağlayacak şekilde ünvanlar gelecektir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!