Ben bilmem öyle şey PTT hesabı bana yetiyor sağolPapara ve payfix gibi o da elektronik uygulama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben bilmem öyle şey PTT hesabı bana yetiyor sağolPapara ve payfix gibi o da elektronik uygulama
Benim unvan superdümenstar olsun dostum ?Belirli bir zamandan sonra üyelerin farklılığını sağlayacak şekilde ünvanlar gelecektir
gelsede takılsakAllahım sen bunu yanılt amin
Hayranım şu yaratıcılığınıza hocamBenim unvan superdümenstar olsun dostum ?
Mesela nasıl bir ünvan modum uzman çavuş astsubay subay binbaşı falan mı ??Belirli bir zamandan sonra üyelerin farklılığını sağlayacak şekilde ünvanlar gelecektir
Yahu papara ve payfix gibi o da yani mefete ile de sitelere yatirim yapabiliyorsun betasus 5 tl oluyor mesela ..Yani bil dostum belki lazım olur illa sana mefete yapayım demedimBen bilmem öyle şey PTT hesabı bana yetiyor sağol
Benimki de ronaldonun kocası olsun??Hayranım şu yaratıcılığınıza hocam
Hocama bi soru sordum cevabını vermedi artık hocalığından şüphe ediyorum alınmak yok hocam .sHayranım şu yaratıcılığınıza hocam
Özel üye ile başlayıp ilerlicek işteMesela nasıl bir ünvan modum uzman çavuş astsubay subay binbaşı falan mı ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!