Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrikler dostBEYLER kupon sonuçlanınca 750 olcak 800 dedik ama bokunu çıkarmayalım kupon onaylansın çekim gelsin burdayım
Kardeş burda usta listeci varken kimseye vermemnasip buda güzel knk bu hafta sonu senin günün olcak hissediyorum listeler bende hep ona göre ??
daha oynamıycam kanka p.tesi ehliyet kimlik falan halletcemnasip buda güzel knk bu hafta sonu senin günün olcak hissediyorum listeler bende hep ona göre ??
Kanka listede kaç kişi var çekiliş olacak mı ?nasip buda güzel knk bu hafta sonu senin günün olcak hissediyorum listeler bende hep ona göre ??
beni kurtarmıyo kanka para kazanamadım ki ** kOH be sonunda bitti mke ? vorteeeeeeeee soktuk mu ??
hmm ok turkiyede yarın aya çıkacak ztn la o parayı çekmediğin sürece hesapta kalırmi sence direk çek atmden lazımsa bakdaha oynamıycam kanka p.tesi ehliyet kimlik falan halletcem
olsun koyamayanlara gelsin sübliminal mesaj verelim ??hiç yoktan iyidir kanka tebrıklerbeni kurtarmıyo kanka para kazanamadım ki ** k
kanka kupon onaylansa çekicem direk abimin hesabına atıcam paparadanhmm ok turkiyede yarın aya çıkacak ztn la o parayı çekmediğin sürece hesapta kalırmi sence direk çek atmden lazımsa bak
aksiyon yaşadık ama o kadar kupon koyduk nasıl bu kadar az anlamadımolsun koyamayanlara gelsin sübliminal mesaj verelim ??hiç yoktan iyidir kanka tebrıkler
guzelll 100tele de kendine kupon parası bırak unutmakanka kupon onaylansa çekicem direk abimin hesabına atıcam paparadan
inanmıycan belki ama kalmıyo yalan atan namussuzdur a m kguzelll 100tele de kendine kupon parası bırak unutma
Wonanzaa@Rooster kazandııı
tamam kanka tam 5kişi işte , kupon inş hemen onaylanır yoksa vay hailimize
@muhsinovi sen paparaları al kanka arkadailardantamam kanka tam 5kişi işte , kupon inş hemen onaylanır yoksa vay hailimize
Kanka benim bir işim var çıkıyorum bilginize ?
Hocam benim gözler biraz zayıf. Kendimi goremedim listede
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!