Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
canlıdan kalktı kanka oynanırkenkupon id yi formaliteden istiyor altyapı sisteme girmedigi surece ellemezler bu *** ülkelerinin federasyonlarıyla alakalı bişey geç giriyolar internet kopuyor vs vs
Dağıtım yapmaz bu sahte etkinlik yapıyor hep ???beni kurtarmıyo kanka para kazanamadım ki ** k
?????Tüp kafaya mesaj attım kanka. Yarım saate onaylatcak
ortada bulusmusuz işte knk 600 700 arası demiştin hahahaha. şaka maka kayıpla başlarsak o parada gider bak benden demesi bence dokanma@muhsinovi a m k sende uyarmıyon 253 gelcek 400 daha kaç yapar
Ne yapiyoruz devam mi?@muhsinovi a m k sende uyarmıyon 253 gelcek 400 daha kaç yapar
yok kanka yemezNe yapiyoruz devam mi?
boşuna atraksyon yaşadık 20 tl de zarardayım bide papara kescekortada bulusmusuz işte knk 600 700 arası demiştin hahahaha. şaka maka kayıpla başlarsak o parada gider bak benden demesi bence dokanma
Bencede dostum elindekini de verme biraz az olsun senin olsunyok kanka yemez
hadi sana izin 50teleyi 1.9 a basboşuna atraksyon yaşadık 20 tl de zarardayım bide papara kescek
o 50 giderse 150 basarım kanka gerek yok boşverhadi sana izin 50teleyi 1.9 a bas
aynn zittür eto 50 giderse 150 basarım kanka gerek yok boşver
kupon onaylanmazsa sıkıtı ??aynn zittür et
onu zike zike onaylayacaklar kanka iptal yok sadece siteden kalktı ve sonuçlandı maçkupon onaylanmazsa sıkıtı ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!