Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
zamanı önemli kanka düşünsene 4-5 saat daha onaylanmıyomuşonu zike zike onaylayacaklar kanka iptal yok sadece siteden kalktı ve sonuçlandı maç
Sende tombelekci gibi Dokun dokun bi akıllı oroll olmasaydı devam ederdim de dokunmam şimdi matematigiminde ***
birkaç defa basıma geldi kanka maç tamamen bitince 1 saat içinde onay gelir gelmıyosa alt yapı hikaye siteyle alakalıdır 2 kez oldu çünkü maç bitiminden yarım saat içinde geçmişti hesabazamanı önemli kanka düşünsene 4-5 saat daha onaylanmıyomuş
Benim betpuanda yine böyle maç kayboldu 1 günde anca sonuçlandıroll olmasaydı devam ederdim de dokunmam şimdi matematigiminde ***
birkaç defa basıma geldi kanka maç tamamen bitince 1 saat içinde onay gelir gelmıyosa alt yapı hikaye siteyle alakalıdır 2 kez oldu çünkü maç bitiminden yarım saat içinde geçmişti hesaba
maç biteli çok oluyo kankabirkaç defa basıma geldi kanka maç tamamen bitince 1 saat içinde onay gelir gelmıyosa alt yapı hikaye siteyle alakalıdır 2 kez oldu çünkü maç bitiminden yarım saat içinde geçmişti hesaba
Yine kaldik meteliksiz ya kanka kartta 8 tl vardi paparaya attim onu da pumabete attim olmadi malesef 67 tl veriyorduroll açan tokmu *** takip edek
Ahahahharoll açan tokmu *** takip edek
Ilk defa kazanan birine özelden yazmıyorum kendimi tutabiliyorum demekkiroll açan tokmu *** takip edek
Meto böyle dediyse yaragı yedik töbe onaylanmaz ?Benim betpuanda yine böyle maç kayboldu 1 günde anca sonuçlandı
Ahahahha
Ilk defa kazanan birine özelden yazmıyorum kendimi tutabiliyorum demekki
Yanlış anlama hergün bana çevik kankine cukka atta roll yapsın diyen adam gece sanaKardeş burda usta listeci varken kimseye vermem
Dalgasına diyor ibne gönderir mi hiçYanlış anlama hergün bana çevik kankine cukka atta roll yapsın diyen adam gece sana
Payfix sal diyince şaşırdım doğrusu
ParaaaDalgasına diyor ibne gönderir mi hiç
niye ibine dedin kankanaDalgasına diyor ibne gönderir mi hiç
mk ya bonus aldık 50 ye 50 kupon gelıo ama yanlıs oynamısım 2 kupondada aynı mac var bıtane yasakmıs off offffYanlış anlama hergün bana çevik kankine cukka atta roll yapsın diyen adam gece sana
Payfix sal diyince şaşırdım doğrusu
Yeni üyeysen eğer anlayış gosterebilir. Eski olsan da zorla bi ricada bulun yanimk ya bonus aldık 50 ye 50 kupon gelıo ama yanlıs oynamısım 2 kupondada aynı mac var bıtane yasakmıs off offff
Şansını mikim zenci geçen biz bi form doldurdduk hangi siteydi 50 eklenecekti ismini unuttummk ya bonus aldık 50 ye 50 kupon gelıo ama yanlıs oynamısım 2 kupondada aynı mac var bıtane yasakmıs off offff
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!