Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı VORTEX2/ ABDESTSİZ GİRİLMEZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Para la muhsın hep ben verdım bırıde cıkıp al sunu kardes tersoun demıyor mk hepmı veren iyi olur ya bi kere biri desın al sunu ya kımsenın sknde degılım mke
burda dagıttıgın paranın devamını arama kanka karsılıklı yapmıyoruz tabiki ama lazım olduğunda çıkıp verecek insan sayısı 2 3 kişidir en fazla bir günde 600 dağıttım karnım ağrıdı mk dönüş 0 2-3 kişi var zaten onlar kendını biliyor :)

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Wayy ibine soktun lafi gene bana??
cüneyt özdemir on Twitter: "Millet AÇ AÇ!… "

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
burda dagıttıgın paranın devamını arama kanka karsılıklı yapmıyoruz tabiki ama lazım olduğunda çıkıp verecek insan sayısı 2 3 kişidir en fazla bir günde 600 dağıttım karnım ağrıdı mk dönüş 0 2-3 kişi var zaten onlar kendını biliyor :)
Aynen özel atiyorsan arayabilirsin. Ama rolde falan dagitiklarin aranmaz

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
sen delisin tam senlik uygulama. indiriyon kimlik onay yaptıktan sonra limit veriyor senin güvenilirliğine göre kimine 500 vermiş kimine 200 750 vs.
migros ve türkiye petrollerinde veresiye alışveriş alıyon gibi düşün 30 gün sonra öde diyor sana naktede çevrilir aslında ihtiyacınıda giderirsin olmadımı gaz benzin migrostan sigara vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap