Ula 2 forumda da dünden beri var sen hangi alemdesinO ne ki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ula 2 forumda da dünden beri var sen hangi alemdesinO ne ki
Kredi karti yanisen delisin tam senlik uygulama. indiriyon kimlik onay yaptıktan sonra limit veriyor senin güvenilirliğine göre kimine 500 vermiş kimine 200 750 vs.
migros ve türkiye petrollerinde veresiye alışveriş alıyon gibi düşün 30 gün sonra öde diyor sana naktede çevrilir aslında ihtiyacınıda giderirsin olmadımı gaz benzin migrostan sigara vs.
gibi gibi alısverisi yapıyon barkod okutuyonKredi karti yani
Barkot ne lagibi gibi alısverisi yapıyon barkod okutuyon
30 gün sonra ödüyon kamerası saglam telefon bulsam bende yapacam kimlik resmi çekemiyom **gibi gibi alısverisi yapıyon barkod okutuyon
Barkot markot anlamam eksik olsungibi gibi alısverisi yapıyon barkod okutuyon
yaw kredi kartı işte barkod dediğim kartın bilgilerini okutuyon kasayaBarkot markot anlamam eksik olsun
Hiii sanal kart yaniyaw kredi kartı işte barkod dediğim kartın bilgilerini okutuyon kasaya
yessHiii sanal kart yani
Sen zengin adamsın boşver o gariban işiBarkot markot anlamam eksik olsun
Kim ugrasacak loSen zengin adamsın boşver o gariban işi
Derdin ne siteyle paran mi var@BetColors Destek ağaç olduk meyve verdik **
vortexin parası var içerde maç sonucunu giremediler daha adamlar ödül bekliyorDerdin ne siteyle paran mi var
Hala yatmadimi paravortexin parası var içerde maç sonucunu giremediler daha adamlar ödül bekliyor
Mantij liEKsik kalsın ya birde oraya borc yapamam
yok dün öğlesonu 4 ten beri bekliyozHala yatmadimi para
bende çevirdim siiteye güvenenedim rullette yedim parayıSalamisin cevrimi tamamladim 50 tl yok yatirayim sen hala paraaaa
Afeeimbende çevirdim siiteye güvenenedim rullette yedim parayı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!