Bu gece eklenmez ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yaw 20 yi 600 yapacam da 200 dagitacam da kalsin **20 frebet dayi ?
IsallahBu gece eklenmez ??
zencii ye haksizluk yapmislar ben az okudum madem adami almican rol bitinxe niye soyluon neymis bi oncekinde kazanmis tamamda basinda soylenesi lazimdi yazik olmus emeginedostum ben orayı tam ayıkamadım noldu ne bitti
dayi zaten max cekim 100 dur ?Yaw 20 yi 600 yapacam da 200 dagitacam da kalsin **
Yaw birak kalsin lodayi zaten max cekim 100 dur ?
Zenciye bugün baya gerdiler bakma adam borcunu ödememiş buna veyselimozencii ye haksizluk yapmislar ben az okudum madem adami almican rol bitinxe niye soyluon neymis bi oncekinde kazanmis tamamda basinda soylenesi lazimdi yazik olmus emegine
Du onlada pazarlik yapam watsaptanUyar dayi @Rooster 100 uygundur ?
Valla kim napmis ben o toplara girmiyorum artik fazla samimi olmadigim kisilerle tabi ?Zenciye bugün baya gerdiler bakma adam borcunu ödememiş buna veyselimo
bizde artık 1 rollde kazananı almayalım kanka böyle bi kuralmı var la adalet yok en baştan dersin o azman liste dışısın diye adam niye takip etsin ödül alamıycagı rollü aaqzencii ye haksizluk yapmislar ben az okudum madem adami almican rol bitinxe niye soyluon neymis bi oncekinde kazanmis tamamda basinda soylenesi lazimdi yazik olmus emegine
Yap dayi o iş sende ?Du onlada pazarlik yapam watsaptan
Cvp vermiiiYap dayi o iş sende ?
Hakki yenilmisbizde artık 1 rollde kazananı almayalım kanka böyle bi kuralmı var la adalet yok en baştan dersin o azman liste dışısın diye adam niye takip etsin ödül alamıycagı rollü aaq
Admin abi nerdeYap dayi o iş sende ?
Ben takip ediom **bizde artık 1 rollde kazananı almayalım kanka böyle bi kuralmı var la adalet yok en baştan dersin o azman liste dışısın diye adam niye takip etsin ödül alamıycagı rollü aaq
Iste diyom ya kanka haksizlik etmis bence yani ben olsaydim soverdim o ayri mesele ne yapsrsa yapsin 10 tane kazansin ** emek verdiyse hakkini vermelibizde artık 1 rollde kazananı almayalım kanka böyle bi kuralmı var la adalet yok en baştan dersin o azman liste dışısın diye adam niye takip etsin ödül alamıycagı rollü aaq
Yqn roldeAdmin abi nerde
3 saat roll takıp ettim neymıs odul almısım dıe lısteye almadı belirtsene bastan ozaman essek var sankı saat 4 olmus dusunce sıfırdostum ben orayı tam ayıkamadım noldu ne bitti
Iyilik melegi dayi simdi orayi ortalik56 yapicak seyredin ?Admin abi nerde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!