Nerde oldu bu3 saat roll takıp ettim neymıs odul almısım dıe lısteye almadı belirtsene bastan ozaman essek var sankı saat 4 olmus dusunce sıfır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nerde oldu bu3 saat roll takıp ettim neymıs odul almısım dıe lısteye almadı belirtsene bastan ozaman essek var sankı saat 4 olmus dusunce sıfır
Rooster veya admine iletseydin oyle bi kural yok cunku.3 saat roll takıp ettim neymıs odul almısım dıe lısteye almadı belirtsene bastan ozaman essek var sankı saat 4 olmus dusunce sıfır
Yok la sevmedim orayiIyilik melegi dayi simdi orayi ortalik56 yapicak seyredin ?
dayi herkul diye bi konu vsr oNerde oldu bu
Sevmiom onudayi herkul diye bi konu vsr o
herkulde dayı ne bos ınsanlar varyaNerde oldu bu
herkul kim dayi taniozmuSevmiom onu
@Vortexherkulde dayı ne bos ınsanlar varya
dayı havuz sisteminden çekim vermişiz ** bi eşşek400 yatırcakta bize para gelecekNerde oldu bu
bunlarn yaptıgıda ınsanlıkmı arkadasın heralde gozune battı benım bugun 2 3 kere cıkmam utanmasa multı dıcek 2 kere odulu devrettim zatenRooster veya admine iletseydin oyle bi kural yok cunku.
Tanimiom sulu biriherkul kim dayi taniozmu
Param ne oldusöyle dayı
tanıan yokmu bunuTanimiom sulu biri
O ne ladayı havuz sisteminden çekim vermişiz ** bi eşşek400 yatırcakta bize para gelecek
Valla bana yapilsa kan cikardi kardesim haksizlik edilmiz.emegine yazik olmuşbunlarn yaptıgıda ınsanlıkmı arkadasın heralde gozune battı benım bugun 2 3 kere cıkmam utanmasa multı dıcek 2 kere odulu devrettim zaten
Param ne oldu
Yoktanıan yokmu bunu
Neyse ne oldigu belli kanim isinmadi buna benimxeTanimiom sulu biri
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!