Markete gittim ancak geldim1 saat yoksun 1 saatte ben karsıya geciyor geri geliyorum istanbulda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Markete gittim ancak geldim1 saat yoksun 1 saatte ben karsıya geciyor geri geliyorum istanbulda
Biliyom dostum o konu kapandi burdan yazim dedim neyse bol şanslarKonu yanlıs
la bk sktr gitİnşallah son kupon gelmez kendi kafanıza liste yapıyorsunuz yazıklar olsun
@Roosterİnşallah son kupon gelmez kendi kafanıza liste yapıyorsunuz yazıklar olsun
@fethiyespor YAKIŞIKLI arkadasımızı konudan alır mısın TAKİP ETMİYOR LİSTEDEN CIKIYOR GELMİŞ SONRA KAFANIZA GÖRE LİSTE VS DİYOR KUPONUNUZ YATSIN FELAN DİYOR
kardeş amma boş yaptın ha ilk katılım 65 e kadar idi sonra da yeni kupon attı işin varsa işim var çıkıyorum su zamanda gelecem deseydin onu da demedin bir de adama çamur atıyorsun üstelik rol sahibinin ne hatası var inş gelmez diyosun biraz efendi olun üstünüze düşen tamam demekse tamam deyip susun ayıp yaptığınızYazık bide küfür ediyor
65 e kadar yorum kasayım sonra yazmasam da olur kafasıkardeş amma boş yaptın ha ilk katılım 65 e kadar idi sonra da yeni kupon attı işin varsa işim var çıkıyorum su zamanda gelecem deseydin onu da demedin bir de adama çamur atıyorsun üstelik rol sahibinin ne hatası var inş gelmez diyosun biraz efendi olun üstünüze düşen tamam demekse tamam deyip susun ayıp yaptığınız
@fethiyespor 'un konuya yaklaşık 25 tane mesajı var. Ortalama her sayfa 1 mesaj eder neden listeye girmedi?@fethiyespor YAKIŞIKLI arkadasımızı konudan alır mısın TAKİP ETMİYOR LİSTEDEN CIKIYOR GELMİŞ SONRA KAFANIZA GÖRE LİSTE VS DİYOR KUPONUNUZ YATSIN FELAN DİYOR
AĞIR küfür edicem olmıcak fake da acmak istemiyorum
@fethiyespor 'un konuya yaklaşık 25 tane mesajı var. Ortalama her sayfa 1 mesaj eder neden listeye girmedi?
1 saat yazmamıs daha ne olsun ??@fethiyespor 'un konuya yaklaşık 25 tane mesajı var. Ortalama her sayfa 1 mesaj eder neden listeye girmedi?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!