R
Rooster
Ziyaretçi
Tamamdır @fethiyespor haksızsın dostum.Ekli dosyayı görüntüle 8642
1 SAAT MESAJI YOK ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamamdır @fethiyespor haksızsın dostum.Ekli dosyayı görüntüle 8642
1 SAAT MESAJI YOK ?
gülüm adam 1 saat markete alışverişe gitmiş@fethiyespor 'un konuya yaklaşık 25 tane mesajı var. Ortalama her sayfa 1 mesaj eder neden listeye girmedi?
Erken gelmiş ben city 28.ci dk dönerciye atm ye ganyan a bakkala gitim geldigim de dk 42 idi...gülüm adam 1 saat markete alışverişe gitmiş
kanka ben 10 dk müsade istedim sen tamam demeden çıkmadım çıkınca da 5 dk ya geldimErken gelmiş ben city 28.ci dk dönerciye atm ye ganyan a bakkala gitim geldigim de dk 42 idi...
o ara gittim geldim işte 4 ayrı yerekanka ben 10 dk müsade istedim sen tamam demeden çıkmadım çıkınca da 5 dk ya geldim
Teşekkürlerben city maçından belli burdayım fethiyesporu görmedim konuda 1 saat burda emek veen adamlara haksızlık olur @Boyka01 kardeşimin listesi dogru
Cok aralıklı yazıyorsun dostum son adımda böyle yazmazsan sevinirimbekliyozz
Demek neymiş listeyi kim yaparsa yapsın illa itiraz eden biri cikar??o ara gittim geldim işte 4 ayrı yere
Şakamisin dostum.sen 1270 tl cekmisin rolde ne isin var .bekliyozz
Adam 1270 tl cekmis dengebetten tabi aralikli yazar.bizde enayiyiz dakika dakika yaziyoz ki hakedelim ama oyle olmuyor isteCok aralıklı yazıyorsun dostum son adımda böyle yazmazsan sevinirim
Belki tek maça basıp kaybetti sorgulamayın insanları role katılıyor diyeŞakamisin dostum.sen 1270 tl cekmisin rolde ne isin var .
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!