Fener bu kadroyla gol bule atamaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
GS koyup geçecek ??Fener bu kadroyla gol bule atamaz
HAKLI CIKTIM İLK 25 DK DAVİTOR ADAM DEĞİLSİN VİTOR
4-5-1
5 ORTA SAHA ÖZELLİKLİ OYUNCU KOSUCU KANAT OLMADAN OYNANMAZ VİTOR MESUT 10 NUMARA ZAJC KES ROSSİ KANATA AT BÖYLE CIK İRFO ORTA SAHA MHY CIKAR PELKAS AT YEN SUNU BU NU OYNAMAK ZOR DEĞİL
ıns bu akadfra satt ınsanalr mek verdı zaman ayrıdıı yazık olur ama gelır dıye umuyorum bnde neden gelmesınkıGelir merak etmeyin
Rolling sahibini bekliyoruz son adımdayizbura ne oldu
sanrırımFORUMA GİRMEMİŞ 1 ŞEY OLMUŞTUR MUHTEMELEN .
Heycandan dırFORUMA GİRMEMİŞ 1 ŞEY OLMUŞTUR MUHTEMELEN .
mevzu ney kankaHeycandan dır
Kanka heralde rol basarili gecmis arkadasin rol bittikten hemen sonra cikmis ihtimallar isi cikti veya acil bisey oldu ben tanimiyorum pek o yuzden yorum yapamicam insallah millet emeginin karsiligini alir.mevzu ney kanka
1 adım daha var rollingeKanka heralde rol basarili gecmis arkadasin rol bittikten hemen sonra cikmis ihtimallar isi cikti veya acil bisey oldu ben tanimiyorum pek o yuzden yorum yapamicam insallah millet emeginin karsiligini alir.
Bi maç kala çıkmış inşallah önemli bir şey yokturKanka heralde rol basarili gecmis arkadasin rol bittikten hemen sonra cikmis ihtimallar isi cikti veya acil bisey oldu ben tanimiyorum pek o yuzden yorum yapamicam insallah millet emeginin karsiligini alir.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!